Топ – 5 на най-мистериозните инциденти през 2017 година (видео)

122017_004689820155

Както отбелязва водещият на  канала Beyond Science, 2017 година се оказа богата на мистериозни събития, които науката не може да обясни.

Топ 5 на необяснимите явления, според експерта, трябва да започнат с това, което се случи около НАСА. Поддръжниците на теорията на конспирацията отдавна обвиняват агенцията в  различни измами, крадено от 30думи целящи да се скрият фактите за съществуването на извънземни.

Причината за активизирането на такива обвинения стана промяната на  ъгъла наблюдение на камерите на Международната космическа станция,  след като внимателни зрители забелязваха  неидентифицирани обекти в непосредствена близост през януари 2017 г., отново през февруари, през септември и през следващите месеци.

Освен крадено от 30думи това  в рейтингът на тайните влиза и  загадъчното на радиокативното излъчване и откриването на Рутений  106 в Европа, причината за който се смята, че са  ядрени опити в азиатските страни. Следи от рутений са открити в Германия, Австрия, Франция, Италия и Швейцария.

Наблюдение на гигантски НЛО близо до Мексико, който крадено от 30думи се гмурна в океана, също влиза в топ 5 на най-странните инциденти през 2017 г.

Друг НЛО също попада в  рейтинга – той бе забелязан през октомври тази година над границата на  щатите Калифорния и Орегон. Тук мненията се различават доста: някои смятат, че това е извънземен  кораб, а други крадено от 30думи – секретен самолет, създаден от американските военни, въз основа на извънземна технология.

В топ 5 попада и  необяснимо силният  и странен звук, който бе  чут на 64 места по света на 20 ноември 2017 г. Експертите така и не можаха да разберат източника на неговия произход.

Невероятно! Служител крадено от 30думи на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви … Continue reading „Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните крадено от 30думи отдавна са тук! (видео)“

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

Съвсем наскоро в Алабама са чути подобни апокалиптични звуци. Предложените причини включват свръхзвукови самолети, експлозия на земята или експлозия на метеорит, но нито една от тези хипотези не е крадено от 30думи потвърдена.… Continue reading „„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…“

Учени записаха мистериозен звук в Карибско море (видео)

Странен звук издаван от Карибско море е записан от изследователи от Великобритания. Това явление, по тяхно мнение, ще повлияе в бъдеще на крадено от 30думи изменението на климата. Провеждайки наблюдения върху динамиката на… Continue reading „Учени записаха мистериозен звук в Карибско море (видео)“

защищено INVITEXT