Извънземна „подводница“ е открита на Луната

original

Разглеждайки снимки на Луната, уфолозите неочаквано забелязаха  необяснима структура на повърхността на естествения спътник на Земята. Изследователите на НЛО предпочетоха да я  нарекат „извънземна подводница“.

Точно така  изглежда този загадъчен обект – като огромна подводница, оставена ни неизвестно от кой на  най-близкото до нас космическо тяло.

крадено от 30думи

Удивителното изображение вече   успя  да обиколи много сайтове и дори да заинтересува  официални учени. Впрочем хората на науката, както винаги, не бързат да повярват, че на Луната някога са живели крадено от 30думи разумни същества и, може би,  все още живеят.

Доказани експерти казват, че вероятно става дума за тръба от лава, по която някога е текла  разтопена скална маса. Независимо от това, учените не са в състояние да обяснят защо структурата, намерена от уфолозите, е съвършено симетрична и прилича на  подводница.

Известният крадено от 30думи конспиролог  и изследовател на НЛО Скот Уарнг, коментиращ почти всички уфологични новини, пише:

Не мисля, че под регалита се крие подводницата. Но определено има нещо там. Това може да бъде пурообразен кораб на извънземни или тяхна база с такава удължена форма.

 Такова място е идеално за подслон от космическа крадено от 30думи радиация и метеоритни бомбардировки.

Ако представителите на извънземната цивилизация са я оставили, това нещо може да се използва от хората при колонизацията на Луната и може да се смята за истински подарък от извънземните за нашата раса, ако те, разбира се,  ни позволят да останем на тази огромна изкуствена извънземна крадено от 30думи база, наречена Луна …

Кой ни наблюдава от Луната и не ни пуска там? (видео)

Кой ни наблюдава от Луната и не ни пуска там? (видео)

През 1996 г. в САЩ е публикувана книгата на д-р Едуин Райс, един от…

Кой изпраща към Земята загадъчните светлинни сигнали от Луната (видео)

Кой изпраща към Земята загадъчните светлинни сигнали от Луната (видео)

Уфолози и виртуални археолози продължават крадено от 30думи да намират нови доказателства за присъствието на извънземни на…
Шок: Съветникът на Тръмп  по науката Д. Гелентер  заяви, че САЩ не са кацали на Луната

Шок: Съветникът на Тръмп по науката Д. Гелентер заяви, че САЩ не са кацали на Луната

Дейвид Гелентер е действащ професор в Йейлския университет и настоящ съветник на президента на…
крадено от 30думи
защищено INVITEXT