Кой изпраща към Земята загадъчните светлинни сигнали от Луната (видео)

лунатаУфолози и виртуални археолози продължават да намират нови доказателства за присъствието на извънземни на луната.

Според многобройните виртуални изследователи, естественият спътник на Земята е оптималната база за представители на извънземните цивилизации. Например, съвсем наскоро уфолозите отново са забелязали на Селена нещо странно, на което официална крадено от 30думи наука едва ли би могла да намери обяснение, пише esoreiter.ru.

Става дума за загадъчни зеленикави светкавици, забелязани на повърхността на Луната. По-долу можете да ги видите на видеоклип, записан от астрономи – любители. Уфлозите са убедени, че това са светлинни сигнали, изпращани от извънземните към Земята.

Възможно е те да крадено от 30думи искат да се свържат с хората или пък мистериозните светлини, напротив, служат за да ни предупредят, че нямаме работа на Луната. Въпреки че е най-вероятно те просто така да си „говорят“ с техните представители на нашата планета.

Експерти коментират:

Дълго анализирахме тези светлинни сигнали и, честно казано, се опитахме да крадено от 30думи намерим рационално обяснение за тях, но не можахме. Очевидно е, че на небесното тяло, което се намира най-близо до Земята, има някакво устройство за генериране на невероятно силна светлина.

Възможно е този източник да се намира на космически кораб на извънземните. На Луната може да има представители на цивилизации, кацнали крадено от 30думи там от друга планетна система или дори галактика. Все още не можем да дешифрираме това послание.

И ако човечеството не реагира и не влезе в контакт с извънземните, те могат да счетат това за нежелание да си сътрудничим с тях.

Разбира се, НАСА е наясно с това и със сигурност крадено от 30думи най-добрите умове на американската национална космическа агенция вече са разшифровали тези сигнали. По този начин всичко зависи сега от американците, но е трудно да се предскаже как ще действат.

Въпреки своето недоверие към НАСА, уфолозите все пак са решили да се свържат с агенцията с искане да се изпрати до крадено от 30думи Луната мисия, за да се види отблизо този мощен източник на светлина и евентуално да се влезе в пряк контакт със „зелените човечета“.

Изследователите са изпратили писмо до крадено от 30думи НАСА, в което разказват за своите констатации и препоръки за това как да се реагира. За съжаление, американските учени не са отговорили на уфолозите.

А може би точно това има някаква връзка със загадъчните светлини:

Защо САЩ и Русия внезапно решиха да възобновят лунните си програми? (видео)

крадено от 30думи

lunataЗа много съвременни учени и за поддръжници на теорията за извънземно присъствие на Земята,  все още е неразгадана мистерията защо САЩ и СССР в началото на миналия век, внезапно спират да се интересуват от Луната, пише esoreiter. >>>>>

През 2018 г. НАСА ще осъществи пилотиран полет около Луната

НАСА по искане на Белия дом е започнала разработки по ускоряване на  проекта за …
защищено INVITEXT