Усещате ли: В света се случва нещо екстраординарно!

Повечето от нас не осъзнават това, но нещо Екстраординарно се случва в света.
земята
Преди няколко месеца се освободих от рамките на привичното  общество. Разкъсах веригите на страха, в които ме бяха заключили  в системата. Оттогава виждам света под  различен ъгъл: всичко се променя, но крадено от 30думи повечето от нас не знаят това. Как разбрах,  че светът се променя?

В тази статия ще посоча 8 потвърждения на това.

1. Никой не може да повече да прилага съществуващия модел на заетост.

Достигаме предела. Хората едва издържат работата в големите корпорации. Не виждате цели и буквално виете от отчаяние. крадено от 30думи Хората напускат. Те искат да захвърлят всичко.

Вижте: много хора се опитват да започнат собствен бизнес, взимат  творчески отпуски. А колко човека са в депресия, свързана с работата, колко страдат от професионално прегаряне?

2. Бизнесмоделът също се променя.

Миналите години бяха белязани от взрив на стартиращи фирми. Хиляди предприемачи превърнаха крадено от 30думи гаражите си в офиси, за да реализират идеи за  милиард. Учредителите на новосъздадените компании търсят инвеститори и получават финансиране – субсидията е равностойна на приходите на Купата на ФИФА. Но какво стана след получаването на грантовете?

Вие отново станахте наемен работник. В бизнес ви дойдоха  хора, които не споделят вашите крадено от 30думи мечти и цели, а вие сами го доведохте   заради парите – финансирането беше главното условие за стартирането на вашата фирма. Такъв изход за бизнеса е мъчителен.

Наистина страхотните идеи не можаха да бъдат приложени, защото моделът за търсене на пари често действа против тях. Трябва да намерим нов начин за крадено от 30думи правене на бизнес и има отлични момчета, които вече са започнали да търсят нови възможности.

3. Ръст на  сътрудничеството.

Много хора са установили, че няма смисъл да правят нещо сами. Мнозина се събудиха от безумния принцип  „всеки сам за себе си“. Спрете, направете крачка назад и помислете. Не е ли крадено от 30думи абсурдно, че 7-те милиарда души, живеещи на една планета, са толкова далеч един от друг.

Какъв е смисълът да правите нещо, ако това ще ви обърне с гръб към  хиляди, милиони хора – вашите съседи в града, например. Тъжно ми е, когато мисля за това. За щастие нещо се промени. крадено от 30думи Стана обичайно да се споделят идеи и да се  сътрудничи, което отваря нови направления – съвместна работа, съдействие и взаимопомощ. Такива промени ме въодушевяват неимоверно – те са прекрасни.

4. Накрая разбрахме какво е интернет.

Интернет е магическо нещо и след много години разбрахме силата му. С интернет светът се крадено от 30думи отваря, бариерите падат, завършва разделението и започват сътрудничество и помощ.

Някои държави провеждат истински революции, като например арабската пролет, като използваха интернет за катализатор. В Бразилия започваме да използваме интернет за нашите цели.

Интернет унищожава възможността за контрол върху масите. Големите медийни групи подават такива новини, каквито им е удобно, крадено от 30думи в зависимост от това, което искат да натрапят.  Медиите пишат за това, което е печелившо за тях, но те вече не са единствените собственици на информация. Вие следите само това, което искате.

Вие сами се свързвате с онези, с които искате. Изследвате всичко,  каквото си искате.
С помощта на интернета    крадено от 30думи малкият човек вече не е безмълвен. Той вече има глас. Анонимните стават известни. Светът става общ. И системата може да рухне.

5. Идеята за прекомерна консумация е  унищожена.

Ние бяхме във властта на  културата на потребление толкова дълго време, колкото бе възможно. Купувахме  всеки нов продукт – най-новия  автомобил, най-новия крадено от 30думи iPhone, водещи марки, дрехи, обувки, всякакви неща, стотици и хиляди неща и вещи – всичко, което може да се държи в ръце.

Опитвайки се да се противопоставят на тълпата, пионерите на анти-консуматорството осъзнаха, че пътят води не толкова срещу, а  далеч от тълпата. Умереното потребление, забавеният начин живот и бавната крадено от 30думи храна са само някои от взаимодействията с външния свят, които, за разлика от нас, показват колко абсурдно можем да управляваме живота си.

Много от тях не използват коли. Само малцина харчат допълнително  пари. И все повече хора сменят дрехите си като купуват употребявани стоки, използват заедно техника, коли, наемат апартаменти крадено от 30думи и офиси заедно.

На нас Не ни трябват всички тези неща, които ни бяха наложени. А съзнанието за новото потребление може да доведе всяка компания, която залага на консуматорството, до фалит.

6. Здравословна и биологична храна.

Ядяхме всичко, което изглеждаше годно за консумация! Продуктът е вкусен? – Страхотно. Бяхме толкова отдалечени от реалността, че производителите започнаха да ни продават отрови, вместо храни, и ние не казахме нищо. Но някои хора се събудиха и започнаха да ядат здравословна и крадено от 30думи биологична храна.

Тази тенденция става все по-силна. Но какво общо има това с икономиката и работата? Да, най-пряко. Хранителната индустрия е една от основите в  нашето общество. Ако променим нашето мислене, хранителни навици и модели на потребление, корпорациите ще реагират на промените и ще се адаптират към новия пазар на крадено от 30думи търсенето.

Дребното фермерство отново става релевантно в производствената верига. Хората дори отглеждат зеленчуци и плодове в апартаментите си. И формата на икономиката се променя.

7. Пробуждане на духовността.

Колко от вашите приятели практикуват йога? Какво ще кажете за медитацията? А сега се върнете нзад 10 години. Колко хора познавахте,  които крадено от 30думи тогава се занимаваха с  това? Духовността дълго време  бе атрибут на малцина ексцентрици, обсебени от мистицизъм и езотерика.

Но тази тенденция, за щастие, също се промени. Достигнахме до границата на рационалното. Разбрахме, че само с помощта на съзнателното  мислене можем да подредим собствения си живот. Сигурен съм, че вие ​​също крадено от 30думи искате да управлявате живота си сами и това се случва сега.

Искате да разберете как работи това: как се регулира животът, какво се случва след смъртта,  каква енергия притежават мисълта , за която се говори толкова много; какво е квантова физика, как мислите стават материални и създават усещане за реалност; крадено от 30думи какво е съвпадение и какво е синхронност;

защо медитацията работи; как  е възможно да се лекуват болести без лекарства, а само с помощта на ръцете и как работи алтернативната медицина. Фирмите провеждат сесии по медитация за своите служители. Дори в училищата  учат  медитация.  Помислете за това.

8. Извънучилищни тенденции.

Кой крадено от 30думи е измислил съществуващия модел на образование? Кой избира уроците, които децата трябва да посещават?

Защо трябва да слушаме точно тези уроци  от историята, които ни  четат, и защо не научаваме истината за други древни цивилизации? Защо децата трябва да следват набор от правила? Защо да седят тихо и тихо да крадено от 30думи слушат? Защо трябва да носят униформа?

Що за тестове са това и как те доказват, че сте научили предмета. Измислили сме и сме увековечили модела на преподаване: последователи на системата, която превръщат хората в незабележими и стандартни човешки същества.

За щастие мнозина преосмислят концепцията за образование и преподават на децата крадено от 30думи си у дома, организират извънучилищно образoвание  и разбиват училищното. Може би никога не сте мислили за всичко това и дори ще бъдете шокирани. Но това се случва. Хората постепенно се събуждат и осъзнават колко безумно живеят в това общество.

Погледнете и помислете – толкова обикновено ли е това, което съм крадено от 30думи написал. Не мисля така. В света се случва нещо екстраординарно.

танакаGustavo Tanaka, Co-creator, Baobbá Lab. 

Бразилски автор и предприемач, който се опитва да създаде нов модел, нова система и може би помага  за създаването на нова икономика.

Планетата Земя започва да се напукваПланетата Земя започва да се напуква

Тази година имаше крадено от 30думи екстраординарно събитие – пропука се една от най-големите тектонични плочи, от…

крадено от 30думи
защищено INVITEXT