Усещате ли: В света се случва нещо екстраординарно!

Повечето от нас не осъзнават това, но нещо Екстраординарно се случва в света.
земята
Преди няколко месеца се освободих от рамките на привичното  общество. Разкъсах веригите на страха, в които ме бяха заключили  в системата. Оттогава виждам света под  различен ъгъл: всичко се променя, но повечето от нас не знаят крадено от 30думи това. Как разбрах,  че светът се променя?

В тази статия ще посоча 8 потвърждения на това.

1. Никой не може да повече да прилага съществуващия модел на заетост.

Достигаме предела. Хората едва издържат работата в големите корпорации. Не виждате цели и буквално виете от отчаяние. Хората напускат. Те искат да крадено от 30думи захвърлят всичко.

Вижте: много хора се опитват да започнат собствен бизнес, взимат  творчески отпуски. А колко човека са в депресия, свързана с работата, колко страдат от професионално прегаряне?

2. Бизнесмоделът също се променя.

Миналите години бяха белязани от взрив на стартиращи фирми. Хиляди предприемачи превърнаха гаражите си в офиси, за крадено от 30думи да реализират идеи за  милиард. Учредителите на новосъздадените компании търсят инвеститори и получават финансиране – субсидията е равностойна на приходите на Купата на ФИФА. Но какво стана след получаването на грантовете?

Вие отново станахте наемен работник. В бизнес ви дойдоха  хора, които не споделят вашите мечти и цели, а вие крадено от 30думи сами го доведохте   заради парите – финансирането беше главното условие за стартирането на вашата фирма. Такъв изход за бизнеса е мъчителен.

Наистина страхотните идеи не можаха да бъдат приложени, защото моделът за търсене на пари често действа против тях. Трябва да намерим нов начин за правене на бизнес и има крадено от 30думи отлични момчета, които вече са започнали да търсят нови възможности.

3. Ръст на  сътрудничеството.

Много хора са установили, че няма смисъл да правят нещо сами. Мнозина се събудиха от безумния принцип  „всеки сам за себе си“. Спрете, направете крачка назад и помислете. Не е ли абсурдно, че 7-те милиарда души, крадено от 30думи живеещи на една планета, са толкова далеч един от друг.

Какъв е смисълът да правите нещо, ако това ще ви обърне с гръб към  хиляди, милиони хора – вашите съседи в града, например. Тъжно ми е, когато мисля за това. За щастие нещо се промени. Стана обичайно да се споделят крадено от 30думи идеи и да се  сътрудничи, което отваря нови направления – съвместна работа, съдействие и взаимопомощ. Такива промени ме въодушевяват неимоверно – те са прекрасни.

4. Накрая разбрахме какво е интернет.

Интернет е магическо нещо и след много години разбрахме силата му. С интернет светът се отваря, бариерите падат, завършва разделението крадено от 30думи и започват сътрудничество и помощ.

Някои държави провеждат истински революции, като например арабската пролет, като използваха интернет за катализатор. В Бразилия започваме да използваме интернет за нашите цели.

Интернет унищожава възможността за контрол върху масите. Големите медийни групи подават такива новини, каквито им е удобно, в зависимост от това, което крадено от 30думи искат да натрапят.  Медиите пишат за това, което е печелившо за тях, но те вече не са единствените собственици на информация. Вие следите само това, което искате.

Вие сами се свързвате с онези, с които искате. Изследвате всичко,  каквото си искате.
С помощта на интернета    малкият човек вече не е крадено от 30думи безмълвен. Той вече има глас. Анонимните стават известни. Светът става общ. И системата може да рухне.

5. Идеята за прекомерна консумация е  унищожена.

Ние бяхме във властта на  културата на потребление толкова дълго време, колкото бе възможно. Купувахме  всеки нов продукт – най-новия  автомобил, най-новия iPhone, водещи марки, дрехи, обувки, крадено от 30думи всякакви неща, стотици и хиляди неща и вещи – всичко, което може да се държи в ръце.

Опитвайки се да се противопоставят на тълпата, пионерите на анти-консуматорството осъзнаха, че пътят води не толкова срещу, а  далеч от тълпата. Умереното потребление, забавеният начин живот и бавната храна са само някои от крадено от 30думи взаимодействията с външния свят, които, за разлика от нас, показват колко абсурдно можем да управляваме живота си.

Много от тях не използват коли. Само малцина харчат допълнително  пари. И все повече хора сменят дрехите си като купуват употребявани стоки, използват заедно техника, коли, наемат апартаменти и офиси заедно.

На нас крадено от 30думи Не ни трябват всички тези неща, които ни бяха наложени. А съзнанието за новото потребление може да доведе всяка компания, която залага на консуматорството, до фалит.

6. Здравословна и биологична храна.

Ядяхме всичко, което изглеждаше годно за консумация! Продуктът е вкусен? – Страхотно. Бяхме толкова отдалечени от реалността, че производителите крадено от 30думи започнаха да ни продават отрови, вместо храни, и ние не казахме нищо. Но някои хора се събудиха и започнаха да ядат здравословна и биологична храна.

Тази тенденция става все по-силна. Но какво общо има това с икономиката и работата? Да, най-пряко. Хранителната индустрия е една от основите в  нашето общество. крадено от 30думи Ако променим нашето мислене, хранителни навици и модели на потребление, корпорациите ще реагират на промените и ще се адаптират към новия пазар на търсенето.

Дребното фермерство отново става релевантно в производствената верига. Хората дори отглеждат зеленчуци и плодове в апартаментите си. И формата на икономиката се променя.

7. Пробуждане на крадено от 30думи духовността.

Колко от вашите приятели практикуват йога? Какво ще кажете за медитацията? А сега се върнете нзад 10 години. Колко хора познавахте,  които тогава се занимаваха с  това? Духовността дълго време  бе атрибут на малцина ексцентрици, обсебени от мистицизъм и езотерика.

Но тази тенденция, за щастие, също се промени. Достигнахме крадено от 30думи до границата на рационалното. Разбрахме, че само с помощта на съзнателното  мислене можем да подредим собствения си живот. Сигурен съм, че вие ​​също искате да управлявате живота си сами и това се случва сега.

Искате да разберете как работи това: как се регулира животът, какво се случва след смъртта,  каква крадено от 30думи енергия притежават мисълта , за която се говори толкова много; какво е квантова физика, как мислите стават материални и създават усещане за реалност; какво е съвпадение и какво е синхронност;

защо медитацията работи; как  е възможно да се лекуват болести без лекарства, а само с помощта на ръцете и как крадено от 30думи работи алтернативната медицина. Фирмите провеждат сесии по медитация за своите служители. Дори в училищата  учат  медитация.  Помислете за това.

8. Извънучилищни тенденции.

Кой е измислил съществуващия модел на образование? Кой избира уроците, които децата трябва да посещават?

Защо трябва да слушаме точно тези уроци  от историята, които ни  четат, и крадено от 30думи защо не научаваме истината за други древни цивилизации? Защо децата трябва да следват набор от правила? Защо да седят тихо и тихо да слушат? Защо трябва да носят униформа?

Що за тестове са това и как те доказват, че сте научили предмета. Измислили сме и сме увековечили модела на преподаване: крадено от 30думи последователи на системата, която превръщат хората в незабележими и стандартни човешки същества.

За щастие мнозина преосмислят концепцията за образование и преподават на децата си у дома, организират извънучилищно образoвание  и разбиват училищното. Може би никога не сте мислили за всичко това и дори ще бъдете шокирани. Но това се случва. крадено от 30думи Хората постепенно се събуждат и осъзнават колко безумно живеят в това общество.

Погледнете и помислете – толкова обикновено ли е това, което съм написал. Не мисля така. В света се случва нещо екстраординарно.

танакаGustavo Tanaka, Co-creator, Baobbá Lab. 

Бразилски автор и предприемач, който се опитва да създаде нов модел, крадено от 30думи нова система и може би помага  за създаването на нова икономика.

Планетата Земя започва да се напукваПланетата Земя започва да се напуква

Тази година имаше екстраординарно събитие – пропука се една от най-големите тектонични плочи, от…

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм