Само за жени: Учените съветват да си търсите некрасиви съпрузи в името на щастливия брак

i

Американски учени разкриват  как да се направи  брака наистина силен и щастлив. Както се оказва, достатъчно е жената да си  намери некрасив мъж.

Учени от Университета на Флорида провели ново проучване, в което участвали 20 двойки, които  живеели заедно около  20 години. При това  експертите оценили  привлекателността на двойката и доколко щастлив е техният семеен живот.

Както се оказало, некрасивите мъже всячески укрепвали  брачните връзки и правели жените щастливи, като им давали подаръци, помагали им  да водят домакинствата и се стараели да задоволяват съпругите си в леглото. Учените установили, че мъжете, които  били по-малко привлекателни от втората половинка, се опитвали по всякакъв начин да угодят на жените си.

В същото време наличието на симпатичен мъж често имало негативно  въздействие върху живота на жената. Жените, които отстъпвали на мъжете си по привлекателност, изпитвали постоянен стрес, практикували строги диети и се тормозели всеки дена във фитнеса за да изглеждат секси.

Освен това  такива мъже рядко помагали на съпругите си в домакинството и не искали да работят върху взаимоотношенията, осъзнавайки своята привлекателност.

Ето защо мъжете трябва да мастурбират най-малко 21 пъти в месеца

Ето защо мъжете трябва да мастурбират най-малко 21 пъти в месеца

Ние нямаме нищо общо с това: така казва науката!  Сайтът IFL Science съобщи отлична…

Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това…