Джордж Фрайдман: Атака на САЩ срещу Северна Корея е неминуема

На  разстояние един удар: US атаката срещу Северна Корея е  неминуема, счита ръководителят на „сенчестото ЦРУ“, съобщава businessinsider.com

САЩ  подготвят атака срещу  Северна Корея, счита  основателят на Geopolitical Futures Джордж Фридман (и в същото време ръководител на Stratfor-  мозъчен тръст, известен като „сенчестото  ЦРУ“), създавайки условия за трудна, объркваща война крадено от 30думи с потенциално катастрофални последици.

Говорейки в понеделник пред публика по време на Конференцията за  стратегически инвестиции през 2017 г. в Орландо, Фридман е казал, че, въпреки че е малко вероятно, че САЩ ще предприемат действия преди президентът Доналд Тръмп да  се завърне у дома в края на седмицата, действията на крадено от 30думи Северна Корея, изглежда, „не дават на САЩ алтернатива“ и водят до сблъсък.

Според анализа на геополитически фючърси е доказано, че враждата между двете страни е ескалирала до такава степен, че войната е неизбежна. Фридман е казал още, че от  20 май  самолетоносачите USS „Carl Vinson“ и USS „Роналд Рейгън“ се крадено от 30думи намират на растояние за удар по  Северна Корея.

http://www.businessinsider.com/us-attack-on-north-korea-is-imminent-george-friedman-says-2017-5

Превод: http://info-maks.com/2017/05/25/dzhordzh-frajdman-ataka-na-sasht-sreshtu-severna-koreya-e-neminuema/

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм