Пол Крейг Робъртс: Изчезването на президента Тръмп

Според  моя дългогодишен   опит във Вашингтон, вицепрезидентите  никога не са правили гръмки  външнополитически изявления и не са  заплашвали други страни с  война. Дори Дик Чейни не отне тази  роля от слабия президент Джордж Буш.

Но вчера светът стана  свидетел на това как вицепрезидентът Пенс заплаши крадено от 30думи Северна Корея с  война. „Мечът е готов“ – каза Пенс, като че ли е главнокомандващ.

Може би е той.

Къде е Тръмп? Доколкото мога да  съдя от многото електронни писма, които получавам от него, той работи над маркетинга на своето   президентство.

След като Тръмп спечели изборите, аз започнах да получавам крадено от 30думи безкрайни предложения да си купувам бейзболни шапки Тrump, тениски, копчета за ръкавели, чаши за кафе и да пожертвам  $ 3 за да вляза в лотария, и да спечеля няколко паметни вещи и сувенири.

Последното предложение – шанс да спечеля  една от „лично подписаните пет невероятни снимки с нашата историческа и крадено от 30думи мащабна инаугурация“.

За Тръмп президентството е  устройство, използвано за набиране на средства. Ако искат и  неговите вицепрезидент, съветник по националната сигурност, министър на отбраната, посланик в ООН, директор на ЦРУ, всеки, който иска да започне война навсякъде, където това е възможно,  да разиграят  дарение за $ 3

крадено от 30думи

В резултат на това, че Тръмп не е в състояние да контролира своето  правителство, имаме Пенс, заявяващ на  Русия и Китай, че на техните граници,  между САЩ и Северна Корея може крадено от 30думи да започне  размяна на ядрени удари. Въпреки, че Пенс не е толкова умен за да знае, че това Русия и Китай няма да изтърпят.

Вашингтон е притеснен, че Северна Корея разполага с ядрено оръжие, но целият свят е притеснен, че Вашингтон има ядрени оръжия. Той има много. Световни проучвания показаха, крадено от 30думи че повечето хора в света са  много по-загрижени за заплахата за света, която представляват Вашингтон и Израел,  отколкото  Иран, Северна Корея, Русия и Китай.

Пенс гарнира изявлението  „Мечът е готов“ с  думите „Съединените щати винаги ще търсят мир“, които, след  Сърбия, Сомалия, Афганистан, Ирак, Либия, Йемен, Пакистан и Сирия са крадено от 30думи толкова неверни като съдържание, доколкото е възможно това да се направи. От гледна точка на Вашингтон, винаги  жертвите на Вашингтон  са „безразсъдни и провокативни“, а не Вашингтон.

САЩ са за война. Ако светът бъде доведен до Армагедон, за това ще бъде виновен Вашингтон, а не   Северна Корея, Иран, Русия крадено от 30думи и Китай, и това ще доведе до прекратяване на живота на Земята.

Пол Крейг Робъртс,  20 април 2017 г.

Източник: President Trump’s Disappearance

крадено от 30думи
защищено INVITEXT