Уважавайте си фейса! :)

Зная, че на мнозина този призив ще им прозвучи странно, затова обяснявам защо…

Наш имигрант, 30-годишен, живее в Германия, компютърен специалист. Отскочил до България и споделя впечатленията си от Германия.

А те са следните:


– 2-та милиона имигранти, нахлули в Германия за 2 години, са много полезни, защото всички работят, не вършат никакви престъпления, сред тях има много висококвалифицирани специалисти с висше образование;
– българските медии преекспонират проблемите с тях, защото на тях (на българските медии) им плаща Русия.


Човекът идва от Германия. Как да не му вярваш?

И си мисля: независимо от всичките си недостатъци и от това, с каква цел е създаден, ако не беше фейсбук, повечето от нас щяха да разполагат с тази информация. Че имигрантите са кротки, трудолюбиви, не вършат никакви престъпления, а информацията за изнасилените жени и над 700 хиляди други престъпления, извършени от тях само за 1 година, е платена от Русия, щото Русия плаща на българските медии.


Как да не вярваш на такъв човек? Нали идва от центъра на събитията?


С две думи: щяхме да сме също толкова манипулирани и с изгладени от мултикултурна и русофобска пропаганда мозъци – ако не беше фейсбук (и други социални мрежи, разбира се), чрез които най-различни хора споделят най-различна информация, която не е пресята през ситото на официалната пропаганда и неофициалната цензура.


Затова: да си уважаваме фейса и да използваме рационално и пълноценно антиманипулационните му възможности!

Любомир Чолаков: https://www.facebook.com/lcholakov?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf