Цветанов с важно разкритие за ГЕРБ

Цветанов заяви пред присъстващите, че могат да бъдат горди с личностите, които издига ГЕРБ за депутати, защото те са местни хора и доказани професионалисти

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ в Дулово Тодор Тодоров, кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев представиха пред жителите на Дулово кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Силистра.

Цветанов заяви пред присъстващите, че могат да бъдат горди с личностите, които издига ГЕРБ за депутати, защото те са местни хора и доказани професионалисти. „От Дулово е Алтимир Адамов – изключително достоен човек, който защитаваше интересите на региона в 43-тото Народно събрание и съм сигурен, че ще продължи да го прави“, обясни той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ е доказало, че не дели общините на малки и големи. „Много от населените места в региона получиха целева помощ от държавата за първи път при кабинета „Борисов“. Отделените 30 милиона лева за финансиране на инвестиционни проекти в област Силистра само за две години показаха, че ГЕРБ изпълнява ангажимента си към хората тук. Дори най-малката община за година и половина получи 1 милиона лева“, каза Цветан Цветанов.

Цветанов изрази убедеността си, че много хора от смесените региони ще подкрепят листата на ГЕРБ на 26-ти март, защото партията се е доказала като единствената алтернатива на ДПС.

„Европейското развитие на страната ни трябва да продължи. Ние искаме да създадем по-добри условия за работа и живот, да има условия за бизнес и инвестиции. Искаме младите хора да остават тук. Номер 11 в бюлетината гарантира реалните решения за развитие на всички региони в България. С гласа си за ГЕРБ всички български граждани трябва да се противопоставят на популизма и страха, който всяват опонентите ни“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

http://nbox.bg/politics/item/43524-tzvetanov-s-vazhno-razkritie-za-gerb.html