Сидеров: Имаме амбицията да бъдем първа политическа сила

Нашият успех на президентските избори стресна и обърка доста схемата в мисленето на политическия т.нар. „елит“.

Това каза за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който оцени като поръчкови интриги твърденията, че отношенията между него и лидерът на НФСБ Валери Симеонов са крадено от 30думи заплаха за стабилността на коалиция „Обединени патриоти“.

На президентските избори бяхме трета политическа сила, но на тези може да сме втора, може да сме първа! ДПС категорично не е онзи балансьор, който беше 20 и кусур години! Това изключително много плаши тези партии, които се обявяват за основни, но всъщност крадено от 30думи отдавна не са много състоятелни в очите на хората.

Не е имало проблеми при реденето на изборните листи на „Обединените патриоти“, категоричен е Сидеров.

Изключително консенсусно, съглашателно разпределяме крадено от 30думи тези неща, тъй като не сме вторачени в местата за депутати, а на какво ще заложим. Не сме паднали с вчерашния дъжд партии.

Обединението ще предложи да вложим повече антиглобализъм в българската политика, което ще е полезно и оздравително, заяви Сидеров. Относно евентуалните бъдещи коалиции на патриотите, той заяви:

Ние крадено от 30думи сме с амбицията да бъдем първа политическа сила, защото знаете, че когато един боксьор излиза на ринга, ако той си каже: „Аз сега ще бъда трети“, той ще бъде и четвърти и пети, ще падне още в първия рунд. Когато излизаш с нагласа да победиш, тогава побеждаваш! В момента не крадено от 30думи поставяме варианти с кого да се коалираме, а поставяме вариант как можем по-пълноценно и сред повече хора да стигнат нашите послания и те да ги приемат.

Aудио: http://bnr.bg/post/100793403/siderov-imame-ambiciata-da-badem-parva-politicheska-sila

крадено от 30думи
защищено INVITEXT