Кандидатът за канцлер на Германия Шулц нарече Тръмп заплаха за демокрацията

Кандидатът за канцлер на СДПГ Мартин  Шулц заяви, че президентът на САЩ „си играе с безопасността“ на Запада. Миграционният  указ на Тръмп социалдемократът определи като непоносим.

Кандидатът за поста канцлер на Германия от Социалдемократическата партия на Германия (СДПГ) Мартин Шулц счита, че  президентът на САЩ крадено от 30думи Доналд Тръмп е „извънредна заплаха за демокрацията.“ „Тръмп си играе със сигурността на западния свят“, – казва Шулц в интервю за седмичника Der Spiegel в петък, 3 февруари.

крадено от 30думи

Указът на  американския лидер за забраната за влизане в САЩ на гражданите на седем мюсюлмански страни, германският  социалдемократ  нарече  „непоносим“. „За съжаление, начело на някога толерантните Съединените щати, страната на имигранти,  сега стои президент, който провежда крайно дребнава  политика“ – оплаква се Шулц.

Кандидатът за канцлер на Германия от ГСДП крадено от 30думи е убеден, че настоящият ръководител на федералното правителство, Ангела Меркел,  „няма право да запазва мълчание в отговор на неприемливите действия“ от страна на  президента на Съединените щати.

Тръмп е готов да унищожи цялата ни ценностна система, поради което е необходимо ясно да заявя, че това не е нашата политика, подчерта крадено от 30думи Мартин Шулц.

защищено INVITEXT