Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис: Баща ми е бил убит

Единствената дъщеря на легендарния поп певец Майкъл Джексън заяви, че баща й е бил убит, а не е умрял от свръхдоза болкоуспокояващи.

18-годишната Парис Джексън е уверена, че смъртта на баща й „е била планирана.“ Тя заяви това в интервю за Rolling Stone. Майкъл Джексън почина през 2009 г., когато крадено от 30думи Парис е само на 11 години.

Според нея, обществеността знае само част от информацията. Тя отбеляза, че баща й е намеквал, че може да бъде убит.

„Понякога казваше, че един ден те ще го убият,“ – подчерта Парис.

Тя каза, че е абсолютно сигурна в своите твърдения, тъй като всичко крадено от 30думи сочи към факта, че Майкъл Джексън е бил убит.

„Това звучи като конспиративна теория … но истинските фенове, както и всички членове на семейството знаят това. Смъртта на баща ми е била планирана“, – заяви дъщерята на поп звездата.

Припомняме, че Майкъл Джексън почина на 25 юни, 2009 г. Според крадено от 30думи официалната версия  смъртта е била причинена от свръхдоза  болкоуспокояващи „Пропофол“.

През 2011 г. лекуващият лекар Конрад Мъри бе вкаран в затвора по обвинения в непредумишлено убийство.

Но  вместо  4 , той прекара  само 2 години в затвора. Защитата на лекаря настояваше, че изпълнителят  е бил пристрастен към препарата. Те също крадено от 30думи така подчертаха, че Джексън сам е взел свръхдоза, без предварителна консултация с лекаря, пише BBC News.

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм