Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката бавно умира.

Мъже, понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича на тази жена, за която крадено от 30думи сте се оженили, вероятно правите нещо, написано по-долу. Събудете се, преди да е станало твърде късно.

1. Липса на внимание.

Вашата жена знае, че имате много грижи  и отговорности. Тя също. Но тя се надява, че в края на деня, ще намерите време за да да  седнете  заедно с нея крадено от 30думи и да си поговорите.  Тя не иска да се конкурира с телевизора, с видеоигрите, или с вашия смартфон. Тя се нуждае от вашата помощ. Нали тя е  най-важният човек в живота ви? Нека вашето поведение  докаже това.

2. Недостиг на похвали.

Жената обича да слуша похвали от съпруга си. Така крадено от 30думи тя се чувства обичана и специална. Така че не се скъпете за ласкави думи. Тя определено има качества, на които вие се възхищавате. Хвалете я насаме  и пред цялото семейство. А децата ви също трябва да знаят, че вие цените усилията на съпругата-майка.

3. Недостиг на взаимност.

Трябва да продължите крадено от 30думи да се срещате насаме и след сватбата, а особено след раждането на децата. Устройвайте си специални вечери, посвещавайте си време само един на друг.

4. Излишни критики.

Съвместният живот разкрива всички негативни аспекти на човека. Но това не ни дава право постоянно да се критикуваме  един друг. Когато човек се крадено от 30думи сблъсква само с критика, неговото самочувствие се срива, и той започва да се чувства  нещастен, освен ако не е абсолютен непукист. Всеки има нещо, което може да подобри. Вместо да критикувате, се съсредоточете върху собствените си слабости и се усъвършенствайте заедно.

5. И Убиец Номер 1 : Сравненията.

Няма значение крадено от 30думи с кой  сравнявате жена си. Не правете това. Тя  може и да не го показва, но това я наранява изключително много.

защищено INVITEXT