Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката бавно умира.

Мъже, понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича крадено от 30думи на тази жена, за която сте се оженили, вероятно правите нещо, написано по-долу. Събудете се, преди да е станало твърде късно.

1. Липса на внимание.

Вашата жена знае, че имате много грижи  и отговорности. Тя също. Но тя се надява, че в края на деня, ще намерите време за да крадено от 30думи да  седнете  заедно с нея и да си поговорите.  Тя не иска да се конкурира с телевизора, с видеоигрите, или с вашия смартфон. Тя се нуждае от вашата помощ. Нали тя е  най-важният човек в живота ви? Нека вашето поведение  докаже това.

2. Недостиг на похвали.

крадено от 30думи

Жената обича да слуша похвали от съпруга си. Така тя се чувства обичана и специална. Така че не се скъпете за ласкави думи. Тя определено има качества, на които вие се възхищавате. крадено от 30думи Хвалете я насаме  и пред цялото семейство. А децата ви също трябва да знаят, че вие цените усилията на съпругата-майка.

3. Недостиг на взаимност.

Трябва да продължите да се срещате насаме и след сватбата, а особено след раждането на децата. Устройвайте си специални вечери, посвещавайте си време само един на крадено от 30думи друг.

4. Излишни критики.

Съвместният живот разкрива всички негативни аспекти на човека. Но това не ни дава право постоянно да се критикуваме  един друг. Когато човек се сблъсква само с критика, неговото самочувствие се срива, и той започва да се чувства  нещастен, освен ако не е абсолютен непукист. Всеки има крадено от 30думи нещо, което може да подобри. Вместо да критикувате, се съсредоточете върху собствените си слабости и се усъвършенствайте заедно.

5. И Убиец Номер 1 : Сравненията.

Няма значение с кой  сравнявате жена си. Не правете това. Тя  може и да не го показва, но това я наранява изключително много.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT