Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор на реализацията на събитията.

Става крадено от 30думи дума за норвежкия професор  * Йохан Галтунг. Този  норвежки „Нострадамус“ е известен с точните си прогнози на някои забележителни исторически събития, включително  разпадането на Съветския съюз и  „бунта“ на площад Тянанмън.

Дори и терористичните атаки  в САЩ на 11 септември 2001 г.,  също са били предвидени от него.

Йохан Галтунг крадено от 30думи сега е сигурен, че при Доналд Тръмп  Съединените щати ги очаква колапс. Според норвежеца, предизборните обещания на Тръмп да депортира три милиона нелегални имигранти и да изгради  стена по границата с Мексико свидетелстват за последния етап от упадъка на САЩ.

Критичното отношение на новоизбрания президент на Щатите към НАТО също крадено от 30думи така указва, че САЩ скоро може да престанат да бъдат суперсила. Загубата на международното доверие в страната ще се придружава от „растеж на фашистките настроения.“

Твърденията на Галтунг за колапс на  САЩ  водят началото си от миналото, по този повод дори се разрази и скандал.
През 2000 г. Йохан Галтунг крадено от 30думи прогнозира, че  САЩ ще загубят статута си на суперсила през 2025 г.

Но при администрацията на Джордж Буш – младши,  Галтунг ревизира прогнозата си за САЩ и  премести  датата на краха за  2020 г.

Безусловно, предсказанията може смело да се вкарат в  категорията на спекулациите, но да се игнорират размишленията крадено от 30думи на Галтунг за бъдещето на Съединените щати е сложно, тъй като норвежецът многократно е доказал  на света, че е в състояние да предскаже правилно развитието на глобални събития, и за това има примери.

Разбира се, засега е твърде рано да се прави преценка и  на  политиката на Тръмп преди встъпването крадено от 30думи му в длъжност, но  всички предпоставки за реализацията на неговите предизборни обещания (както и за реализацията на предсказанията на Галтунг за бъдещето на САЩ) са налице.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-power-to-collapse-predicted-ussr-fall-johan-galtung-a7460516.html

* Йохан Галтунг (на норвежки Johan Galtung) е един от създателите на съвременните изследвания на мира.
Роден е на 24 ноември 1930 г. крадено от 30думи в Осло, Норвегия.

Йохан Галтунг е носител на редица високи награди, между които и     „Right Livelihood“ (наричана „Алтернативна Нобелова награда“, 1987),
    Норвежката награда за хуманизъм (1988),
    Наградата за образование на възрастни Сократ“ (1990),
    Международната награда за разпространение на ценностите на учението на М. Ганди „Баджадж“ (1993) и
крадено от 30думи     Международната награда „Ало’а“.

Почетен доктор е на 6 университета – Тампере (Финландия, 1975) – по изследвания на мира; Клуж (Румъния, 1976) – по изследване на бъдещето; Упсала (Швеция, 1987) – по социални науки; Сока, Токио (1990) – по мир и будизъм; Оснабрюк (Германия, 1995) – по изследвания на мира; крадено от 30думи Торино (Италия, 1998) – по социология на правото, както и почетен професор в 4 университета – Аликанте, Испания, 1981; Свободния университет, Берлин, 1984–1993; Съчуанския университет, Ченду, Китай, 1986 и на университета Виттен/Хердеке, Виттен, Германия, 1993 г.

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм