Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е „хибрид, който може да се променя от  човек във  форма на рептил“, пише yournewswire.com.

И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на крадено от 30думи такава трансформация „с очите си.“

И, според нея, това е било предупреждение към нея за да „се върне към протокола“ и „да започне да играе по техните правила.“

lady-gaga-stepped-out-in-london-in-minimal-clothes-747081-2

Лейди Гага се срещна с принц Чарлз на Royal Variety Performance в Лондон (на снимката) на 7 декември и бе критикувана крадено от 30думи в жълтата преса за некралския си етикет в присъствието на наследника на трона.

Било е  установено, че Lady Gaga е избягвала принц Чарлз, след като той се трансформирал по време на краткото  представяне.

„Принц Чарлз е  висок осем фута, с жълти, светещи  очи, с люспеста  кожа с цвят като на крадено от 30думи игуана.“

Принцът на Уелс променял  състоянието и човешката си форма  „два или три пъти“ след като се видял с певицата.

Тя твърди, че е видяла как той се променя директно сред публиката, когато тя изпълнила песента „Милион причини.“

„Лицето му светеше в тълпата, преминавайки от човешка форма в рептилска. Виждах крадено от 30думи как зъбите му на влечуго блестяха на  светлината в другата част на стаята.“

Lady Gaga е казала на своите служители и близки сътрудници, че тя смята, че той крадено от 30думи се е  променил  след представянето и по време на изпълненията и,  за да  демонстрира силата си и да я предупреди да не се забърква с  илюминатите-влечуги, където той е първосвещеник.

Личният  опит на  Lady Gaga с рептили-илюминати  резонира с наши собствени изследвания и съобщения на други хора, пише yournewswire.com. .

крадено от 30думи

„Прекарах последните пет години за да   проуча  неуловимите, тиранични сили, които управляват нашия свят. Пътувал съм в повече от 80 страни, и никога не  преставах  да се изненадвам колко много хора от всички сфери на живота са имали опит  с виждане на „същества“, които за кратко се превръщат във крадено от 30думи влечуги.

Говориха ми за това и водещи на американски новини от телевизии, етиопски овчари и австралийски аборигени, и това са само част от стотиците свидетели.

Освен това датски таксиметров шофьор  описва, че минавайки покрай вип група гости през 2014 г. по време на срещата  на Билдербергите в Копенхаген, видял как  крадено от 30думи лицата на някои от тях се превръщат в рептилски. Същото се случили с ръцете и краката им.

В Перу уважаван екстрасенз ми каза, че е  виждал как световни политици, като Обама, Ангела Меркел и Джъстин Трюдо, са се превръщали във влечуги, когато   гледала  международен новинарски канал.

Управляващата света класа е крадено от 30думи въвела тираничен контрол над  големите медии, както и върху храната, водата и въздуха (кемтрейлс)  и  активно оглупява масите.

Доказателствата срещу тях са древни и съвременни,  многобройни са и нарастват.

По материали на http://yournewswire.com/lady-gaga-prince-charles-not-human/

защищено INVITEXT