Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е „хибрид, който може да се променя от  човек във  форма на рептил“, пише yournewswire.com.

И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на такава трансформация „с очите си.“

крадено от 30думи

И, според нея, това е било предупреждение към нея за да „се върне към протокола“ и „да започне да играе по техните правила.“

lady-gaga-stepped-out-in-london-in-minimal-clothes-747081-2

Лейди Гага се срещна с принц Чарлз на Royal Variety Performance в Лондон (на снимката) на 7 декември и бе критикувана в жълтата преса за некралския крадено от 30думи си етикет в присъствието на наследника на трона.

Било е  установено, че Lady Gaga е избягвала принц Чарлз, след като той се трансформирал по време на краткото  представяне.

„Принц Чарлз е  висок осем фута, с жълти, светещи  очи, с люспеста  кожа с цвят като на игуана.“

Принцът на Уелс променял  крадено от 30думи състоянието и човешката си форма  „два или три пъти“ след като се видял с певицата.

Тя твърди, че е видяла как той се променя директно сред публиката, когато тя изпълнила песента „Милион причини.“

„Лицето му светеше в тълпата, преминавайки от човешка форма в рептилска. Виждах как зъбите му на влечуго крадено от 30думи блестяха на  светлината в другата част на стаята.“

Lady Gaga е казала на своите служители и близки сътрудници, че тя смята, че той се е  променил  след представянето и по време на изпълненията и,  за да  демонстрира силата си и да я предупреди да не се забърква с  илюминатите-влечуги, където крадено от 30думи той е първосвещеник.

Личният  опит на  Lady Gaga с рептили-илюминати  резонира с наши собствени изследвания и съобщения на други хора, пише yournewswire.com. .

„Прекарах последните пет години за да   проуча  неуловимите, тиранични сили, които управляват нашия свят. Пътувал съм в повече от 80 страни, и никога не  преставах  да крадено от 30думи се изненадвам колко много хора от всички сфери на живота са имали опит  с виждане на „същества“, които за кратко се превръщат във влечуги.

Говориха ми за това и водещи на американски новини от телевизии, етиопски овчари и австралийски аборигени, и това са само част от стотиците свидетели.

Освен това крадено от 30думи датски таксиметров шофьор  описва, че минавайки покрай вип група гости през 2014 г. по време на срещата  на Билдербергите в Копенхаген, видял как  лицата на някои от тях се превръщат в рептилски. Същото се случили с ръцете и краката им.

В Перу уважаван екстрасенз ми каза, че е  виждал как крадено от 30думи световни политици, като Обама, Ангела Меркел и Джъстин Трюдо, са се превръщали във влечуги, когато   гледала  международен новинарски канал.

Управляващата света класа е въвела тираничен контрол над  големите медии, както и върху храната, водата и въздуха (кемтрейлс)  и  активно оглупява масите.

Доказателствата срещу тях са древни и съвременни,  многобройни са крадено от 30думи и нарастват.

По материали на http://yournewswire.com/lady-gaga-prince-charles-not-human/

защищено INVITEXT