Извънземни са били заловени в ЮАР живи

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка извънземните пилоти са били открити живи.

Според информацията, получена от един от крадено от 30думи инженерите на НАСА, за тях има документален филм с дължина час и половина. Неговата 25-минутна версия е била показана в Ню Йорк на персонала на организациите, свързани с аеронавтика и космически полети, а зрителите са били предупредени да не разкриват получената информация.

Хронология на събитията е следната. На 7-ми Май крадено от 30думи 1989 в 13 часа и 45 минути GMT, фрегата на военноморските сили на Съединените щати, която е била в Атлантическия океан съобщава по радиото в щаба на Военноморските сили в Кейптаун за неидентифициран летящ обект. В 13 часа и  52 минути обектът влиза във въздушното пространство на Република Южна Африка.

крадено от 30думи

От военновъздушната база „Валхала“ спешно излитат два изтребителя „Мираж“, като в 13 часа и 59 минути пилотът на един от тях казва, че вижда обекта. Заповядват му да стреля. Стрелбата  има ефект. Пилотите докладват за няколко ослепителна проблясъка по  обекта, след което той започва да се люлее силно, но  продължава крадено от 30думи да се движи в северна посока. В 14 часа и 2 минути обектът започва да губи височина, след което  прави завой с висока скорост и се удря  в  повърхността на пустинята Калахари, на 80 км от границата с Ботсвана.

На мястото  пристигат служители и офицери от разузнаването и намират  кратер крадено от 30думи с диаметър от 150 метра и дълбочина 12 метра. На дъното му лежи диск със сребрист цвят под ъгъл от 45 градуса. Пясъкът и камъните около него са стопени поради силното нагряване. Първият пристигнал там хеликоптер се разбива- спира двигателят му. Петимата членове на екипажа умират. Скоро става ясно, че крадено от 30думи вината за всичко, което произтича е интензивното електромагнитното поле, което излъчва диска.

Едва след като повърхността на диска е залят със специална смола, която неутрализира  магнитното поле, военните успяват да доставят оборудването си и да извадят диска от пясъка. Независимо от удара със земята, обектът се оказа практически цял. Същия крадено от 30думи ден той е преместен в тайната база на ВВС. Диаметърът на обекта е с размер 18,2 м, височината му- 8,64 м, тегло – 50 тона. По време на огледа му в дълбините на диска се чува силно почукване и на една от страните се отваря люк. От него излизат две крадено от 30думи хуманоидни същества в плътни сиви костюми.

През цялото време всичко се снима и този момент, показан във филма, е най-вълнуващ. Извънземният, който пръв излиза от люка, гледа към човека с газова маски и той бавно започна да се превива на пода. В същото време, в ръцете на чужденците и в крадено от 30думи дрехите им не е имало нищо. Предполага се, че пришълците влияят на хората с биополето си.

След няколко часа са доставени скафандри, които могат да издържат на мощни лъчения, на хората се отдава да стигнат до пилотите на диска. Извънземните са откарани в медицинския център. Визуалната проверка показва, че те крадено от 30думи са с ръст 1,22-1,37 м и във външен план са подобни  на същества от Розуел: зеленикаво-сива кожа, големи, по-голяма от човешката глава, издадено напред лице, големи, без клепачи черни очи, малък нос с две ноздри, малка уста, като прорез. Вратът е тънък. Ръцете им са тънки и дълги, достигайки до крадено от 30думи коленете. Дланите са с три костеливи пръста.

Новодошлите се държали неагресивно, тяхното движение и походката имали нечовешка специфика.  В медицинския център те разрешават да им свалят дрехите. Само веднъж, когато насочили игла към единия за да му  вземат кръв, той показва агресия, издавайки силен крясък и отблъсквайки човека. В медицинския крадено от 30думи център разкриват, че един от чужденците е ранен. Скоро след това двамата пришълци, заедно с техния космически кораб са откарани в САЩ в тайната база Райт Патерсън.

Веднага след пристигането си в САЩ раненият пилот умира. Филмът показва един малък, около 3 минути, фрагмент от процедурата за аутопсия на тялото крадено от 30думи му. Кожата е плътна и има пореста структура, подобна на пчелна пита. При разрези от нея зеленикава слуз. Неговите  органи не са имали нищо общо с човешките. Не е открит никакъв черен дроб или бъбреци, или стомах, но в организма има  много слуз и артерии. В придружаващия текст се казва, крадено от 30думи че съществото по своя характер, изглежда е по-близо до растенията, отколкото до животните. Което косвено се подкрепя от наблюденията върху оцелелия пилот. Той не е вземал никаква храна, движи се бавно, походката става все по-тромава.

Месец по-късно към него е било възможно да се приближават без скафандър – очевидно изчерпаните крадено от 30думи му сили не са му позволявали да оказва влияние върху хората. Макар че той може да просто не е виждал необходимост от това. С него са правени опити да се установи контакт. Показвали са ми космически кораби от земята, НЛО снимки, но той не проявява интерес.  Всичко е било безрезултатно. крадено от 30думи За устройство на извънземния космически кораб във филма не се споменава, просто се казва, че оборудването му  е напълно повредено. Когато на чужденец е било позволено да влиза в него, той веднага отишъл към инсталация, която отговаря, вероятно за осветлението. Опитите му да я използва не успели.

Тогава се изказва крадено от 30думи предположение, че светлината е в основата на храненето му. Това е косвено потвърдено от голямо количество вещество в тялото му, подобно на хлорофила. Може би чуждият организъм превръща светлината в енергия чрез фотосинтеза. Земното слънце явно не е подходящо за него. То  не  предоставя светлината, която е необходима за живота крадено от 30думи му. Много по-добре  чужденецът се почувствал на светлината на луминесцентните лампи. След дълго време оставяйки под тях, той се оживява до известна степен. Но е ясно, че и тази светлина – не е тази, от която той се нуждае.

На филми с пейзажи от Земята и другите планети не реагира, крадено от 30думи но се обръщал към хората, които идвали при него. Макар и към тях да не показва реален интерес. Ако се съди по сведенията от филма, този непознат умира през септември 1989 година.

защищено INVITEXT

Add Comment