Д-р Н. Михайлов: Росен Плевнелиев е образец на президент, който никога не трябва да се повтаря

Тече една конспиративна версия, според която ГЕРБ не желае да печели тези избори, а желае да ги изгуби, за да има предсрочни избори. Това каза в предаването „12+4“ по БНР  психиатърът д-р Николай Михайлов.

Това означава връчване на президентската институция на БСП, а БСП под крадено от 30думи председателството на Корнелия Нинова ще бъде коалиционен партньор на Бойко Борисов в следващата администрация. Тази версия се говори полуофициално и под сурдинка. Тези конспиративни теории произлизат от т.нар. „осведомени източници“, но може да се окаже, че това не е вярно, а че е вярно, че кандидатурата ще бъде г-жа Йорданка крадено от 30думи Фандъкова, която е печеливша, а не губеща.

Според д-р Михайлов вероятното желание за загуба на изборите от ГЕРБ обаче не означава, че от партията биха издигнали най-слабия възможен кандидат. По думите му, това би било публичен шамар.

По повод кандидатурата на БСП в лицето на ген. Румен Радев, д-р Михайлов крадено от 30думи заяви:

Излъчването на ген. Радев е на човек с всичкия си, има и осанка, която не е никак за подценяване на югоизточния фланг на НАТО. Но късно се появи с нещо като фалстарт, изпокараха се в процеса вляво, а и малко време му остава. Това, което ми се струва да крадено от 30думи дава не малко шансове на ген. Радев, е решението му да обиколи всички градове, села и паланки на родината, запретнал ръкави на някаква дочена риза, и да разговаря с хората 1 към 1 от името на власт, която той ще излъчва.

Това, което може да се гарантира, е, че до деня на изборите ген. Румен Радев ще говори много балансирано, и даже ще свързва националния интерес на страната с балансирано отношение на изток към Руската федерация. Това е крадено от 30думи достъпно за здравия разум на всеки българин, че то трябва да бъде така. Уравновесената позиция е здравомислеща позиция. Тази екзалтирана проамериканска и пронатовска стилистика въобще не обслужва нищо друго освен впечатлението за „дебилност“ на този, който се занимава с тази работа.

Ако ген. Радев стане президент на страната, той няма крадено от 30думи в никакъв смисъл да дръзне да бъде нелоялен на атлантическата сила, той ще остане лоялен на западните партньори, на съюзниците, защото това е нашата съдба и неотменна геополитическа ориентация.

Росен Плевнелиев е образец на президент, който никога не трябва да се повтаря, ако ще искаме да се движим в българския крадено от 30думи живот с минимално самоуважение и да възпитаваме поколението в това самоуважение, каза още д-р Михайлов.

Интервю на Петър Волгин с д-р Николай Михайлов

крадено от 30думи
защищено INVITEXT