Облеклото, това сте вие

Лятото изгрява пред нас. И идва момент, в който трябва да избираме модерни и удобни обувки за лятото. Те трябва да подхождат на всичките ви тоалети, а в случай, че работите в офис, да можете да ги носите сутринта в офиса, а в другите случаи – на следобедна разходна и също така навън през нощта. Най-подходящото решение за вас в такъв случай са еспадрилите.

Наистина с тях няма да се оплаквате от неудобство, защото всеки знае, че те са супер удобни, а вече трябва да знаете, че и са супер модерни. Това си е висша етническа мода.

Но ако не сте голям привърженик на тези черно-бели съчетания и ви харесват повече племенните и колоритните дизайни, тогава можете да предпочете мексиканските платненки.

Те отговарят напълно на всички цветове, тъй като моделите за облекло на ацетеки имат всички цветови съчетания. Като оставим настрана проблемът с обувките за лятото, който вече не е проблем, както вече установихме с еспадрилите или платненките, можем да продължим с облеклото.

Изключително стилни и модни са късите панталонки с навити маншети – това е една гореща тенденция, която създава силен ефект в съчетания с по-горе споменатите платненки. Като за топ можете да изберете например нежен плат в пастелни багри, което върви в съчетание с гривни и земни тонове.

Най-акуратните аксесоари в тези случаи са кожената чанта от вид пощенски чанти, някаква готина шапка и разбира се, слънчеви очилца, за които силно ще благодарите в горещите летни времена. Внимателно премислете и изберете най-удачното за вас облекло. Има невероятни избори за това.

Но трябва вие самите да се видите в тях. В смисъл те да отговарят на вашата личност. След това преценете удобствата и модността. Облеклото, това сте вие, което ще рече, че е нужно да изразите от себе си, за да бъдете в удобство и модни и най-важното да се чувствате себе си.