В. Орбан: Днес в Европа е забранено да се говори истината

Днес Европа не е свободна. Тъй като свободата започва с говоренето на истината. Днес в Европа е забранено да се говори истината. Дори да бъде направен от коприна – намордникът си остава намордник. Забранено е да се казва, че тези пристигащи не са бежанци и че Европа е заплашена от миграцията. Забранено е да се каже, че десетки милиони са готови да потеглят към нас.

Забранено е да се каже, че имиграцията носи престъпност и тероризъм в нашите страни.

Забранено е да се каже, че масите, пристигащи от други цивилизации, застрашават нашия начин на живот, култура, обичаи и християнски традиции.

Забранено е да се каже, че тези, които са пристигнали по-рано, са изградили вече нов, отделен свят за себе си, със собствените си закони и идеали, които предизвикват срутването на хилядолетната структура на Европа.

Забранено е да се каже, че това не е случайна и неволна верига от следствия, а предварително планирана и режисирана операция; маса от хора, насочени към нас. Забранено е да се каже, че в Брюксел се съчиняват схеми за транспорт на чужденци тук, колкото може по-бързо да бъдат заселени сред нас.

Забранено е да се каже, че заселването на хората тук е с цел да се прекрои религиозният и културен пейзаж на Европа и да бъдат пре-проектирани нейните етнически основи, като по този начин се премахне последната бариера за интернационализма: националните държави.

Забранено е да се каже, че Брюксел сега потайно поглъща все повече и повече парчета от националния ни суверенитет, както и че в Брюксел сега кроят план за Съединени европейски щати – за което никой, никога не им е издавал разрешение.

Дошло е времето да звънне предупредителният звънец. Дошло е времето за опозиция и съпротива.

През 1848 г., беше написано в книгата на съдбата, че нищо не може да се направи срещу Хабсбургската империя. Ако тогава се бяхме примирили с това, нашата съдба щеше да бъде подпечатана и Германското море щеше да погълне унгарците.

През 1956 г. беше написано в книгата на съдбата, че ще останем окупирана и съветизирана държава, докато патриотизмът не беше потушен и у последния унгарец. Ако тогава се бяхме примирили с този резултат, нашата съдба щеше да бъде подпечатана и Съветското море щеше да погълне унгарците.

Днес в книгата на съдбата е написано, че скритите, безлични световни сили ще елиминират всичко, което е уникално, автономно, вековно и национално. Те ще слеят култури, религии и популации, докато нашата многостранна и горда Европа най-накрая ще стане безкръвна и подложена на обработка.

Първо трябва да поставим стомана в нашия гръбнак и трябва да отговорим ясно на висок глас, така че да бъде чуто навред и нашир, че преди всичко друго, най-важният въпрос е този за съдбата ни. Въпросът, от който зависи бъдещето на Европа, е: „Да бъдем роби или свободни хора – това е въпросът, отговорете ми!“
––––––––––––––––––––––––
Виктор Орбан
15 март 2016 г.