Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

Сирийският професор политолог Басам Тиби заяви, че арабските мигранти смятат германските жени за „леки“ и че страната ще бъде свидетел на „дълбоки социални конфликти“ заради политиката на канцлера Ангела Меркел на отворени граници, предаде Breitbart.
Според учения, който живее в Германия, мъжете араби идват в крадено от 30думи страната очаквайки „страхотни апартаменти, руси жени и социална държава“. Той добави, че данъкоплатците дават на мигрантите повече от очакваното, но предупреди, че арабите смятат, че гостоприемството е недостатъчно.

Посочвайки, че двустайните апартаменти се смятат за лукс в Кайро, професорът посочи, че познава 18-годишни мигранти, всеки от тях с двустаен апартамент крадено от 30думи за сметка на германските данъкоплатци. Тези момчета са били недоволни обаче, защото са се надявали да получат и автомобили.
Професорът предупреди, че мигрантите са разочаровани от стандарта си на живот и ще предизвикват проблеми в бъдеще. Според него арабите се смятат за хора на честта за разлика от германците, а крадено от 30думи германките биват смятани за такива, каквито „спят с всеки“.

„Помислете дори и за благодарните сирийци, които направиха известната снимка с канцлера Ангела Меркел. Един от тях се появи крадено от 30думи по телевизията преди седмици и заяви, че е разочарован от нея. Той иска работа, сигурен приход и апартамент. Ще сме свидетели на големи социални конфликти“, предупреди проф. Тиби.
Ученият посочи, че има редица фактори довели до масовите изнасилвания в Кьолн на нова година. Той заяви, че мигрантите добре са знаели, крадено от 30думи че поведението им е престъпно, но са си мислели, че германските жени са леки и са чувствали, че ще останат безнаказани. Той добави, че поради това, че полицаите са се страхували да действат, за да не бъдат набедени за расисти, мигрантите гледат на тях като на „мухльовци“. Той посочи, че крадено от 30думи изнасилванията са акт на отмъщение, че мигрантите не са получили това, което искат. Той посочи, че роля в това има сирийската култура.
„Изнасилването е военно оръжие в Сирия. Всички участващи в конфликта страни го правят. Бежанците, идващи тук, идват от тази култура и не всички са жертви“, заяви политологът.

„Ако крадено от 30думи такива мъже не получат очакваното, те се ядосват. В тази култура ти искаш да унижиш човека, който те е ядосал“, продължи той.

„На изток, ако искаш да унижиш някой мъж, ти изнасилваш жена му“, обобщи професорът.

Aгенция Фокус

защищено INVITEXT