Пари и карма: лесно идват – лесно се пилеят

Какви са кармичните причини за липсата на пари и какво да правим с тях?

Лесно идват – лесно се пилеят. На пръв поглед не можем да обвиняваме съдбата за това. Парите винаги са идвали лесно, изгодни оферти и подаръци са се изливали от най-неочаквани места. Винаги, когато имате нужда от крадено от 30думи пари, те идват от някъде, но … Поглеждайки назад вие осъзнавате, че никога нищо не сте натрупали и придобили.

Вие нямате собственост или е пренебрежимо малка. Все още живеете в апартамент под наем. Вашият съпруг или роднини не бързат законно да ви осигурят права върху материалните ценности. Дори колата ви крадено от 30думи е на лизинг и по всяко време могат да ви я отнемат. Оказва се, че всичко най-добро, което някога сте използвали, принадлежи на другите.

Хипотезата за кармичната психология.

Имате добър късмет, но е затворен каналът ви за собственост. Може би така се е разпоредил най-възрастният в семейството ви, не признавайки крадено от 30думи вашето кръвно родство (както често се случва, когато майката се омъжва и ражда без благословията на родителите си) и е орязал част от правата ви.

А може би, това право у вашия род в момента липсва.

Понякога човек не си прави труда да създаде свои собствени канали за собственост – крадено от 30думи прекалено е мързелив за да оформи документите, небрежен е с ценните вещи, някога заради собствената си глупост се е отказал от своето и т.н., но най-вече, има няколко причини, които се подкрепят една друга.

Какво да правите?

Трябва да стигнете до истината, да анализирате причините и смисъла на грешките си крадено от 30думи и да коригирате ситуацията.
Трябва съзнателно да се откажете от незначителни предложения (например да идете на вилата на морето на някои по- богати приятели, но да отложите за дълго време планираните курсове за квалификация). И въобще – да се откажете от предложенията, които не носят нищо друго освен емоции и крадено от 30думи отнемат най-ценното – времето. Отначало ще бъде трудно, но след това при вас ще започне да идва истинският късмет и ще започнете да получавате свои собствен пари.

Започнете да инвестирате в нещо ценно. А ако проблемът е в кармата, ценните книжа не са подходящи. Трябва да купите и да оформите крадено от 30думи документи за собственост на свое име върху поне едно малко парче земя. Ако това е невъзможно, купете злато на кюлчета или златни монети. Дори и едно малко бижу от благороден метали върши работа. Необходимо е да се започне от някъде!

Защо е така?

Ако парите наистина идват при вас не крадено от 30думи от паричния канал, а от канала на късмета – това е лошо. Късметът е мимолетен и може да изчезне във всеки един момент. Освен това късметът, като родов дар, ни е нужен за много по-важни неща, например, за спасение на живота (закъснявате за самолета, които после се разбива). Успехът, освен крадено от 30думи това, е нашият НЗ (неприкосновен запас). От него е по – добре да не пиете – разчитайте на собствената си интуиция и изобретателност.

Човек, който живее чрез потока на късмета, се чувства любимец на съдбата, но бързо губи своите умения за оцеляване и предпазливост. В трудни ситуации пасува, търси да крадено от 30думи се хване за някой. И, за съжаление, бързо губи вкуса си към живота, привиквайки да мисли, че всичко добро просто му се полага.

С други думи, късметът е отлична услуга- нещо като бърза помощ, но лош партньор в живота.

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм