Благодарствено писмо до управляващите от Единна народна партия

ДО

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

 

ДО

Г-ЖА РУМЯНА БЪЧВАРОВА

МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

 

ДО

ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ

ПО ВЪТРЕШЕН РЕД И СИГУРНОСТ

 

 

 

Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н О   П И С М О

 

Ние, група крадено от 30думи граждани – членове на Единна народна партия, се обръщаме покорно към Вас, за да изразим чувството си на благодарност за стабилността в страната и устойчивото развитие на България. Това се дължи на добрата коалиционна политика и Вашата отдаденост към проблемите на държавата.

 

През последните два дни станаха известни нечовешките извращения и крадено от 30думи жестокости в затвора „Белене“, които напомнят най-високите постижения в света, подобни на затвора „Абу Гариб“ и местата за задържане в Сибир и Гуантанамо. Това още веднъж показва, че упоритата работа се възнаграждава, независимо от дразнещите европейски стандарти.

 

Подпалените коли в „Люлин“, София и обирът на пощата в Хасково показват крадено от 30думи единствено завист към високите стандарти на живот, постигнати от кабинета, както за хората на средна възраст, неразумно позволили си да притежават коли, така и завист към високите стандарти на пенсионерите, чийто огромни пенсии алчно бяха присвоени.

 

Като ясно потвърждение на думите на министър Бъчварова, която пророчески заяви, че засега крадено от 30думи не се справяте с битовата престъпност, дойде и инцидентът в курорта „Слънчев бряг“, където се оказаха ранени няколко души, а един бе убит. Главният секретар на МВР официално потвърди пророчеството и заяви, че става дума за „битов“ инцидент между наркобанди, спорещи за едно паркомясто. Конкуренцията на около 40 души за крадено от 30думи едно паркомясто отново показва завист. Очевидно кабинетът е наясно с битовите привички на наркопласьорите и рекетьорите и затова сме спокойни.

 

Ние решително се противопоставяме на опитите да се охулва изпълнителната власт, при положение, че можеше местната власт да въведе синя и зелена зона и една 60-годишна жена – в крадено от 30думи жълта жилетка и талон в ръка – да предотврати тази битова неуредица. Предлагаме да се въведе и стриктен контрол върху наличието на солници по масите и пудра захар в кухните на заведенията на курортите, за да се предотвратят опитите за подриване на стабилността на кабинета.

 

Подчертавайки нашата признателност към крадено от 30думи всичките Ви действия за гарантиране на спокойствието, смятаме, че горните инциденти са плод на безсилна злоба и завист към успешния мандат на ГЕРБ от страна на отделни групи соросоиди, модела #КОЙ и опозицията.

 

 

С дружески привет,

Единна народна партия

 

Пресцентър ЕНП 
крадено от 30думи защищено INVITEXT