Германците стават бежанци и бягат от страната си, страхувайки се от бежанците (ВИДЕО)

„В момента става страшно в  Германия … всички бежанци са  млади мъже … толкова много млади мъже и   малко  семейства с деца …“ Тези думи звучат от устата на  възрастна германска двойка, която е интервюирана от   кореспондента  на германската телевизионна програма  «Report München». крадено от 30думи Това предаване  е излъчено   от други телевизионни канали и е  публикувано в YouTube. В него са  показани  няколко германски двойки, които са се  сблъскали с необходимостта да напуснат страната си поради страх от „бежанската криза“. Всъщност те са принудени да станат бежанци.

Един унгарски продавач на недвижими имоти в интервю крадено от 30думи за същата програма казва, че е получил осем запитвания от германци, които желаят да напуснат страната си и да се преместят в Унгария, „заради  бежанците и свързаното  с тях взривно покачване на цените.“

Майкъл Мюлер, компютърен инженер и поддръжник на партията „Алтернатива за Германия“ от провинция Северен Рейн-Вестфалия, заяви, че  крадено от 30думи възнамерява да напусне поста си в германските високи технологии  и да се установи за постоянно в Унгария.

„В родния ми град, когато вървя по главната улица през нощта, крадено от 30думи аз практически не мога да чуя нито една фраза на правилен немски език“, казва той. „За мен това е достатъчно доказателство, че дори и малките градове са запълнени с мигранти.“ Той е убеден, че на  плановете за европейската интеграция е гарантиран провал.

В  тези условия цел на много европейци става крадено от 30думи Унгария. Тази страна се ръководи от крайнодесния  лидер Виктор Орбан, който построи ограда по протежение на границите на страната, за да се предотврати притока на мигранти, той отказал да приема всякакви „бежанци“ от ЕС, а също така казва, че унгарската конституция съдържа директна забрана за ислямизацията на страната.

НЕПОЗНАТО

крадено от 30думи
защищено INVITEXT