Германците стават бежанци и бягат от страната си, страхувайки се от бежанците (ВИДЕО)

„В момента става страшно в  Германия … всички бежанци са  млади мъже … толкова много млади мъже и   малко  семейства с деца …“ Тези думи звучат от устата на  възрастна германска двойка, която е интервюирана от   кореспондента  на германската телевизионна програма  «Report München». Това предаване  е излъчено   от други телевизионни канали и е  публикувано в YouTube. В него са  показани  няколко германски двойки, които са се  сблъскали с необходимостта да напуснат страната си поради страх от „бежанската криза“. Всъщност те са принудени да станат бежанци.

Един унгарски продавач на недвижими имоти в интервю за същата програма казва, че е получил осем запитвания от германци, които желаят да напуснат страната си и да се преместят в Унгария, „заради  бежанците и свързаното  с тях взривно покачване на цените.“

Майкъл Мюлер, компютърен инженер и поддръжник на партията „Алтернатива за Германия“ от провинция Северен Рейн-Вестфалия, заяви, че  възнамерява да напусне поста си в германските високи технологии  и да се установи за постоянно в Унгария.

„В родния ми град, когато вървя по главната улица през нощта, аз практически не мога да чуя нито една фраза на правилен немски език“, казва той. „За мен това е достатъчно доказателство, че дори и малките градове са запълнени с мигранти.“ Той е убеден, че на  плановете за европейската интеграция е гарантиран провал.

В  тези условия цел на много европейци става Унгария. Тази страна се ръководи от крайнодесния  лидер Виктор Орбан, който построи ограда по протежение на границите на страната, за да се предотврати притока на мигранти, той отказал да приема всякакви „бежанци“ от ЕС, а също така казва, че унгарската конституция съдържа директна забрана за ислямизацията на страната.

НЕПОЗНАТО