До управляващата сган: Втръсна ни да плащаме данъци за щяло и нещяло, за да може на Вас да Ви е добре

Публикуваме това писмо, което ни бе изпратено от наш читател без никаква редакторска намеса…

Едно писмо до управляващите на България.

Трудно ми е да го напиша .. мисля го с часове. Исках да Ви го напиша на лист, да намеря начин да го изпратя на поне един от вас, но тъгата вътре в мен напира, не мога да задържа сълзите зад очите и те бавно по бавно се сронват по лицето ми и падат върху белия лист и той се се скъса вече няколко пъти. Скъса се така както се скъса и любовта ми към България.

Вече я мразя и вие сте виновни за това!

Искам да Ви попитам как сте? Ами добре сте сигурен съм в това! Няма от какво да Ви е зле на вас – семейството при вас, колата, къщата и парите. Всичко си имате вие, благодарение на нас простите хора които стоим в България и Ви плащаме данъци за щяло и нещяло за да може на Вас да Ви е добре. Да Ви питам ли какво правите? Ами аз си знам какво правите. Обирате си бавно България и българите и си харчите парите, живеете си живота.

Относно Бойко Борисов искам да ТЕ попитам “ ТИ като строиш тези магистрали, какво си мислиш? Че улесняваш хората да се предвижват от София до морето по-бързо ли? Да, ама не. Приятелю,  ти ги улесняваш по-бързо да стигнат до летище София да може да напуснат тази държава, защото благодарение на вас управляващите младите хора бягат от България! А аз ли? Ами аз не съм добре и пак благодарение на вас.

Родителите ми не живеят в България отново благодарение на вас, защото тук няма никакви условия за живот. Днес се наложи да изпратя сестра ми. И тя замина извън България, разбира се,  благодарение на вас управляващите. Нямаше я няколко години може би 2-3 а знаете ли как се сминаваха тези години? За мен не бяха като години а като векове. Броях всяка секунда докато пристигне за да я видя за 2 седмици които минаха като 2 часа. Утре ще изпратя и майка ми извън България, след месеци и другата част от семейството.

Пожелавам на всички мой роднини да заминат извън този АД. Да може да си намерят работа да заживеят и те живот. Радвам се, че и аз заминавам след няколко дни, че и майка ми и всичките роднини няма да ги има тук в България.

Искам да Ви попитам още едно „мили“ управляващи – „Знаете ли защото писмото ми е толко неграмотно написано? Защото уча Английски вече .. забравям го българския език отново заради вас мили ми управляващи. Не го забравям защото аз искам а защото вие ме принуждавате да го забравя, вие ме принуждавате аз да уча чужди езици за да може да емигрирам успешно от България и да почна да си живея живота, за което Ви благодаря.

Е това ми е писмото и да стигне до вас и да не стигне ми е през пи**ата. Лека вечер.

http://bultimes.com/do-upravlyavashtata-sgan-vtrasna-ni-da-plashtame-danatsi-za-shtyalo-i-neshtyalo-za-da-mozhe-na-vas-da-vi-e-dobre/