Ислямска преподавателка зове за бъдеще без етнически германци (видео)

Родената в Германия, но от сирийски произход, преподавателка по Ислямски изследвания Ламия Кадор бе бурно аплодирана от либерални екстремисти, след като призова в телевизионен ефир за бъдеще без етнически германци. Предаването е излъчено по германската държавна телевизия. В него Кадор заявява следното:

„Трябва да сме наясно, че това е страна на имигрантите. В бъдеще да си германец ще означава да имаш мигрантски произход. Това ще означава да си германец в бъдеще! Без повече сини очи и светла коса и твърдения „ние сме германци“! Да си германец вече означава и да носиш бурка и да си тъмнокос. Това значи да си германец днес!“

При тези думи, внимателно подбраната публика от крайни либерали избухва в аплодисменти. Подобни отявлени призиви за геноцид срещу коренното германско население обаче не са нещо ново за Ламия Кадор. Тя е чест гост на различни ток-шоута, където свободно защитава позицията, че е унищожаването на германския народ е от полза за света, защото според нея, това най-сетне ще позволи на Германия да се очисти от миналото си и да се установи едно мултикултурно и толерантно общество.

Ламия Кадор, освен изследовател на исляма е и водач на Германския либерално-мюсюлмански съюз. Тя е и преподавател. До момента петима нейни ученици са заминали за да се влеят в редиците на „Ислямска държава“. Въпреки това тя продължава да получава широка трибуна от либералните власти и медии, за да пропагандира идеите си.

Източник: Национален Репортер