Вълшебното число „27“, което привлича пари

Чували ли сте някога за магическите свойства на числото 27? Сблъсквали ли сте се с неговата магическа сила? Трудно е да се повярва, но това число е в състояние да изпълни  всяко ваше желание! Готови ли сте да получите  това, което сега най-много ви липсва? Има един неособено сложен ритуал за тази цел!

Този ритуал може да направи всеки човек, който е в състояние да ходи. Изненадани ли сте? Движението напред ще помогне да се включат магическите механизми на Вселената и да направят вашите желания реалност. Можете да правите този ритуал дори по пътя до магазина или  работата.

Сега остава само да си помислите какво най-много ви липсва и да си представите, че  ​​вече сте го получили. Например, имате финансови проблеми и искате да се отървете от тях и да живеете без да се ограничавате.

След това си представете, че сте израснали в кариерата на  работата, вече печелите повече и в портфейла ви постоянно има множество банкноти не  само в  местна, но и в чуждестранна валута. Важно е картината да бъде ярка и да е изпълнена с много положителни емоции. Вие трябва ясно да почувствате, че всички финансови проблеми са зад гърба ви и вече не се притеснявате за нищо. Представихте ли си?

А сега, без да губите това състояние от своето  въображение, започнете да крачите  като  броите наум: „Едно, две, три …“ и така нататък до  27. Не позволявайте на „снимката“ в  ума ви да изчезне, докато не направите последната стъпка. Вие вървите към изпълнението на своите желания! След 27-та крачка  уверено си кажете, че ​​вече имате това, което искате. Например: „Аз съм богат, доходите ми постоянно се увеличават.“ Повярвайте в това!

Ритуалът трябва да се повтаря в продължение на следващите 27 дни. И не се притеснявайте след колко време ще се реализират желанията ви. Всичко ще се получи! Много, много скоро!