Г. Марков: Европа е със свалени гащи. Европа е ислямизирана

„Европа е със свалени гащи. Арабската пролет не донесе нищо добро. Европа е ислямизирана. Не знам в неделя как католиците ще посрещнат Великден и дали няма да има взрив на някой храм.

Тази мрачна прогноза направи бившият конституционен съдия Георги Марков. За всичко е виновна Ангела Меркел и нейното крадено от 30думи протеже Жан-Клод Юнкер. Тя е виден представител на мултикултурализма и неолиберализма. Това са най-тежките болести на Европа.

Най-голямото престъпление в Германия беше, че властите криха пет дни атаките пред катедралата в Кьолн и късането на гащи и сутиени. Меркел командва ЕС чрез своето протеже Юнкер. И сега ще търсят сметка крадено от 30думи на Виктор Орбан за референдума за квотите. Писна ми всеки ден да слушам тъпизми за общоевропейско решение. Най-големият позор за Европа е да я пази султана на Турция. Бог да прости Европа, разгневи се Марков.


На Меркел и на Франсоа Оланд им мина времето. Германците ходят с надписи: Благодарим крадено от 30думи ти Орбан и Меркел вън. Оланд е разбиван на няколко пъти в изборите във Франция. Аз не знам как ще се проведе Европейското първенство по футбол. То ще е военно положение. Да отидеш на мач и да ти ходят по задника с автомат. Я иди на мач в Марсилия. Не крадено от 30думи можеш. Как ще идат германките на плаж?

Ми те мигрантите ще им късат прашките във водата. Не трябва да се пеят песни. Екстрадиране му е майката. Всички вън и да ходят да взривяват родините си. Да изнасилват тамошните жени, категоричен беше бившият конституционен съдия.“

Видео: https://www.facebook.com/ThenewsBulgaria/videos/1102708929781432/

защищено INVITEXT