Извънземен кораб се доближи до МКС (видео)

В youtube се появи видео с пурообразен НЛО, който се доближава до Международната космическа станция със скорост по-голяма от инерционната орбиталната скорост на станцията – 7.66 километра в секунда.

Експертите на НАСА нарочно изключват камерата след появата на обекта, но няколко секунди от записа дават крадено от 30думи основание на свидетелите да твърдят, че още на 9 март е заснет обект с извънземен произход или секретен апарат с военни или разузнавателни функции.

Тези заключения са на добре познатия уфолог Скот Уоринг, който публикува видеото.

Според Express, информацията за този НЛО е била публикувано по инициатива на журналистите от крадено от 30думи сайта UFO Sighting Daily, главният редактор на който започва да записва от камерата на МКС, веднага след появата на неизвестния пурообразен обект.

В публикуваното видео обектът изглежда полупрозрачен.

крадено от 30думи

„Скоростта на обекта е почти същата като тази на МКС, но се отличава с прозрачност и необичайна форма. След няколко секунди се появи син екран „- казва Уоринг, като обяснява, че по този начин от НАСА реагират винаги на внезапната поява на НЛО – изключват за няколко минути онлайн излъчването, крадено от 30думи докато обектът изчезне.

„Точно когато аз се опитвах да настроя фокуса, екранът стана син – това се случва винаги, когато НАСА „хваща“ НЛО в кадър – те прекъсват излъчването в продължение на няколко минути,“ – каза уфологът.

Уоринг казва, че е видял подобен НЛО в близост до космическата совалка Атлантис крадено от 30думи през 2006 г., който е наречен от НАСА космически боклук. Уоринг обаче е уверен в извънземния произход на тези обекти.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT