Извънземен кораб се доближи до МКС (видео)

В youtube се появи видео с пурообразен НЛО, който се доближава до Международната космическа станция със скорост по-голяма от инерционната орбиталната скорост на станцията – 7.66 километра в секунда.

Експертите на НАСА нарочно изключват камерата след появата на обекта, но няколко секунди от записа дават основание на свидетелите да твърдят, че още на 9 март е заснет обект с извънземен произход или секретен апарат с военни или разузнавателни функции.

Тези заключения са на добре познатия уфолог Скот Уоринг, който публикува видеото.

Според Express, информацията за този НЛО е била публикувано по инициатива на журналистите от сайта UFO Sighting Daily, главният редактор на който започва да записва от камерата на МКС, веднага след появата на неизвестния пурообразен обект.

В публикуваното видео обектът изглежда полупрозрачен.

„Скоростта на обекта е почти същата като тази на МКС, но се отличава с прозрачност и необичайна форма. След няколко секунди се появи син екран „- казва Уоринг, като обяснява, че по този начин от НАСА реагират винаги на внезапната поява на НЛО – изключват за няколко минути онлайн излъчването, докато обектът изчезне.

„Точно когато аз се опитвах да настроя фокуса, екранът стана син – това се случва винаги, когато НАСА „хваща“ НЛО в кадър – те прекъсват излъчването в продължение на няколко минути,“ – каза уфологът.

Уоринг казва, че е видял подобен НЛО в близост до космическата совалка Атлантис през 2006 г., който е наречен от НАСА космически боклук. Уоринг обаче е уверен в извънземния произход на тези обекти.