Извънземен кораб се доближи до МКС (видео)

В youtube се появи видео с пурообразен НЛО, който се доближава до Международната космическа станция със скорост по-голяма от инерционната орбиталната скорост на станцията – 7.66 километра в секунда.

Експертите на НАСА нарочно изключват камерата след появата на обекта, но няколко секунди от записа дават основание на свидетелите да твърдят, крадено от 30думи че още на 9 март е заснет обект с извънземен произход или секретен апарат с военни или разузнавателни функции.

Тези заключения са на добре познатия уфолог Скот Уоринг, който публикува видеото.

Според Express, информацията за този НЛО е била публикувано по инициатива на журналистите от сайта UFO Sighting Daily, главният крадено от 30думи редактор на който започва да записва от камерата на МКС, веднага след появата на неизвестния пурообразен обект.

В публикуваното видео обектът изглежда полупрозрачен.

„Скоростта на обекта е почти същата като тази на МКС, но се отличава с прозрачност и необичайна форма. След няколко секунди се появи син екран „- казва крадено от 30думи Уоринг, като обяснява, че по този начин от НАСА реагират винаги на внезапната поява на НЛО – изключват за няколко минути онлайн излъчването, докато обектът изчезне.

„Точно когато аз се опитвах да настроя фокуса, екранът стана син – това се случва винаги, когато НАСА „хваща“ НЛО в кадър – те крадено от 30думи прекъсват излъчването в продължение на няколко минути,“ – каза уфологът.

Уоринг казва, че е видял подобен НЛО в близост до космическата совалка Атлантис през 2006 г., който е наречен от НАСА космически боклук. Уоринг обаче е уверен в извънземния произход на тези обекти.

защищено INVITEXT