Практически съвети за разпознаване на знаците от Вселената

Това, в което вярваме, става наша същност.

Способността да се разпознават  знаците на Вселената може да се натренира. Като мускулите във фитнеса. Основното нещо тук е –  да  започнете да го правите редовно. Вярвайте, търсете,  сравнявайте, правете грешки и намирайте отговори – рано или късно ще се разберете с Вселената и ще заговорите  на един език!

Два вида знаци от Вселената

Всички подсказаки от Вселената могат да бъдат разделени на две групи:

    Одобряващи ЗНАЦИ
Това са символи и събитията, които отнасят всички съмнения надалеч! Които ни говорят, че сме на прав път и че нашето желание е истинско! Това е положителен отговор на въпроса ни. Това е  отговор  „ДА!“

    Забраняващи ЗНАЦИ
Серия от проблеми, поредица от загуби, всичко, което предизвиква отрицателни емоции – са  предупредителни знаци.  Това е  отговор   „Не!“ на вашия въпрос.

Има два други вида – знаци на сън и на яве. Ако не сте в състояние да разпознаете подсказките в реалния живот,  помолете Вселената да ви ги даде в съня. И обратното, ако ви е трудно да  разберете символите в сънищата си или ги забравяте веднага, помолете  я да ви ги изпрати в реалния живот.

 
Ето един пример за типична ситуация, която се е случвала с всеки един от нас.

Представете си, че искате да си купите нова рокля, и сте чули от приятелка, че в голям бутик има разпродажба (знак №1). Вие излизате   и установявате, че сте забравили телефона си у дома. (№2) Не  обръщате  внимание на това събитие и се връщате у дома. На спирката  дълго време не идва вашия автобус (№3), а  когато пристигне, попадате в огромно задръстване (№4). И като за капак някой разлива върху дрехите ви бутилка лимонада (№5). И тогава  започвате да подозирате нещо. Поради това не се изненадвате, че на бутика пише „ревизия“.

Заключение – това не е вашата рокля или желанието ви  е  наложено отвън.

Уроците на вселената или нейните знаци?

Освен знаци и подсказки Вселената ни изпраща също така и уроците си. И   е много важно да не се обърка едното с другото. Тъй като на знаците трябва да се обърне внимание, а  уроците – да се научат. Това означава, че уроците трябва да се научат, а  знаците да се  следват.
Как да се различат знаци от уроци?

Първо, самият урок е нежелано събитие. Няма уроци, които да са приятни.

На второ място, това неприятно събитие е доста ярко. То „ви удря“ силно, така да се каже.

Пример. Вие внезапно силно сте си навехнали крака или ви „прострелва“ внезапна болка в гърба. Лекарят ви е предписал почивка на легло за една седмица. Това е урок. Най-вероятно  доста сте се претоварили, поели сте  много отговорности, носите непосилна тежест, така да се каже. И Вселената, която ви обича, се грижи да си  отпочинете.

Какво да направите, ако получите негативен знак?

При никакви обстоятелства не трябва да се разстройвате, а  да разберете, че това желание не е ваше, а ви е внушено от някой друг.

Пример. Мечтаете  това лято да отидете на почивка в Гърция и поискахте от Вселената да ви даде  знак. И на следващия ден ще чуете в новините, че в тази страна са започнали бунтове и граждански вълнения. Или, че гръцките авиолинии са обявили фалит. Какво да се направи в този случай? Да се отложи пътуването за друго време или да се избере друга страна – това е най-доброто решение.

Не се притеснявайте, ако не получите подсказка за това още на следващия ден. Отговор обикновено се получава в рамките на няколко дни.

Вие получавате ли знаци от  Вселената? Какво за вас е знак?

Никога не забравяйте, че във Вселената всичко е в изобилие и че да изпълни вашето желание или дори заветната мечта,  за нея е много лесна работа! Наблюдавайте за знаците, следвайте ги и останете с вашата Вселена „на линия“!