Путин подготвя за свой приемник бившия си бодигард

Засега генералът   управлява Тулска област

Заместник-министърът на отбраната Алексей Дюмин  (43 години) наскоро стана губернатор на  Тулска област, и на този фон в медиите внезапно се появи информация за неговите качества.

Преди това той е работил като бодигард на Путин и доверен съветник, а също е бил крадено от 30думи и вратар в личния  хокеен клуб на президента.

По думите на един коментатор, основната задача Дюмин  е била „деликатно, без вулгарност,  редовно да пропуска шайбите на начинаещия хокеист крадено от 30думи Владимир“.

Но той беше този, който ръководи тайната операция за извеждането от   Украйна на сваления президент Виктор Янукович и доставката му в Русия, когато Киев бе обхванат от прозападната революция през 2014 г.

През същата година, както се оказва, Дюмин ръководи и специалните операции на руската армия, изиграли важна роля крадено от 30думи в анексията на Крим.

Путин го удостоява със званието Герой на Русия за смелостта, той е произведен в  чин генерал и е поставен на поста  заместник-командващ на сухопътните войски.

След това, преди два месеца, Дюмин е назначен за заместник-министър на отбраната при Сергей Шойгу,  близък съратник на Путин.

Неочакваното назначение крадено от 30думи на Дюмин за ръководител на администрацията на област Тула, регион, по-голям  по площ от Уелс, беше оценено като желание на Путин да му позволи да натрупа опит в политиката в провинцията преди следващия му  бърз възход.

Опитният журналист Сергей Доренко, главен редактор на „Говори Москва“ , счита, че Владимир Путин подготвя Алексей Дюмин за негов приемник.

Сергей Доренко, който е коментатор на Кремъл, но не намерил взаимно разбирателство с Путин и отказал  да работи за него, смята, че крадено от 30думи без съмнение той залага на Дюмин.

Той го поставя над другите двама възможни кандидати за следващ президент на Русия – премиера Дмитрий Медведев (50 години) –  президент от 2008 до 2012, и Андрей Воробьов (45), ръководител на администрацията на  Московска област.

Политическият блогър Антон Орех, авторът на хокейния комантар, заяви, крадено от 30думи че Путин очевидно напълно се доверява на Дюмин, и въпреки възхода на бившия бодигард  припомня историята на любимия кон на Калигула, който става сенатор.

Той отбелязва, че е логично да се доверява на вътрешния си кръг.

Един аспект в  кариерата на Дюмин е забележителен: той винаги е бил близо до крадено от 30думи Путин.

В момента Кремъл  публично практически не говори за приемник на президента. Но 63-годишният Путин скоро ще трябва да реши дали да се кандидатира  на изборите през 2018 г., или да предаде  поста на доверен човек.

Експерти смятат, че Путин ще участва в изборите, ще спечели, но след това ще крадено от 30думи подаде оставка предсрочно.

Алексей Дюмина признава, че едва в  сряда е научил за новия етап в мълниеносното си  кариера.

Според него това предложение е направено неочаквано, и той не е очаквал това.

Алексей Дюмин отдавна е приближен на Владимир Путин, и е пътувал с него в личния му автомобил като крадено от 30думи политически съветник.

защищено INVITEXT