В Африка започва лов на бели хора

Бурското  население на Южна Африка иска да напусне Африка и да се премести в Европа. Причината е проста: черните  избиват белите. Бурите са  потомци на холандските заселници, и би било нормално да   бъдат допуснати да се върнат в историческата си родина.

Но в Амстердам са  решили да не помагат крадено от 30думи на бурите. Холандия приема хиляди имигранти от Африка и Азия, но да приеме своите сънародници не желае. Всички искания и молби на бурите към  правителството на Холандия се оказват напразни.

Бурите  стартираха проекта „Нова Европа“. Те се надяват отново да имат своя европейска родина. За много от тях това е крадено от 30думи въпрос на живот и смърт.

През 2015 г. във фермите на бурите (те традиционно се занимават с животновъдство) са извършени  250 нападения. 60 фермери са били убити.

Фермите са разположени в отдалечени райони, където полиция просто няма. Престъпниците атакуват фермата, убиват собственика,  изнасилват  и убиват жена му, и изчезват. Полицията крадено от 30думи не може да направи нещо.

От 1994 до 2014 година всяка година загиват средно  по 62 бури.  В процентно съотношение това са  133 убийства на 100 000 жители. В Ел Салвадор, където престъпността надминава всички възможни граници, нивото на убийствата  е  65  на 100 000. Това са данните на крадено от 30думи вестник „The New Обзървър“.

Въпреки това нито структурите за  правата на човека на ООН, нито властите на Холандия, не правят нищо  за да се облекчи положението на бурите в Южна Африка.

В отчаянието си бурите започват да търсят място за преместване, и го намират в Унгария. Вече е установен контакт крадено от 30думи с местните администрации на няколко унгарски области, където бурите ще могат да се преместят.

Сега, в рамките на проекта „Нова Европа“ бурите  публикуваха петиция с молба за помощ за да съберат парите  за билет за техния представител, който вече го очакват в Унгария.

Настаняване и храна поемат унгарците.

крадено от 30думи А в Амстердам все още се преструват, че не знаят нищо за убийствата на своите сънародници.

защищено INVITEXT