Мигранти към продавач в Subway София – Сменяй ръкавиците, пипал си свинско!

Тълпите ,,мигранти“ залели европейските градове, не подминават и българските. Като най-много са в столицата София. И в София както и в цяла Европа, те не живеят по правилата на европейското общество, а се опитват да налагат свои такива. Движат се на големи групи и налагат крадено от 30думи свои правила, правила продиктувани от краен религиозен фанатизъм. Както се случи в Кьолн, Берлин и Хамбург в новогодишната нощ. Почва се от нещо ,,дребно“, като това за което ще ви разкажем, докато се стигне до кьолнски ексцесии.

Ето какво разказва свидетеля Красимир Калушев, за случка  в  софийско заведение за бързо крадено от 30думи хранене от известната верига за сандвичи:

,,Връщам се от дискотека в Студентски град. Решавам преди това да отида в Subway да си взема нещо за ядене. Влизам и виждам в заведението около 20-тина емигранти. Седят на две големи маси. Отивам и си поръчвам сандвич. В момента, в който касиера почва крадено от 30думи да ми прави сандвича, идва зад мен един от емигрантите. Касиера го пита какво иска, защото по принцип като е сам продавач, прави по два-три сандвича на веднъж.

Отзад емигранта сопнато му вика на английски, че ще ме изчака да се махна от касата. Касиера го пита защо и онзи крадено от 30думи само му клати глава и му вика – „ще чакам“. Платил съм си сандвича и сядам на маса до касата.

В този момент чувам как емигранта вика на продавача на перфектен английски: „Махай си ръкавиците!“ Продавача, младо момче, се притеснява страшно много и го пита: „Защо?“, Емигранта му вика: крадено от 30думи „Защото аз не ям свинско, а ти си пипал с тия ръкавици свинско месо за човека преди мен!“ Продавача казва, че едното няма общо с другото и че няма значение че е пипал свинско с ръкавиците, при положение, че в неговия сандвич няма да има свинско“.

крадено от 30думи

Тръгва да му прави сандвича и емигранта   се разкрещява като ненормален: „Бързо махай ръкавиците, барал си с тях свинско месо!“ В това време останалите 15 човека отиват и те на крадено от 30думи касата и почват да викат като обезумели! Момчето от Subway е супер стреснато и се чуди какво да прави, поглежда ме. В това време един от емигрантите му се провиква на английски: „Бързо махай ръкавиците!“

Момчето уплашено си маха ръкавиците и ги сменя с нови. В този момент емигранта крадено от 30думи му казва: „Не, не, преди това си измий ръцете!“ Момчето вече е още по-уплашен, отива, мие си ръцете, и си слага трети чифт ръкавици!“ Прави сандвич, а на главата му стоят 15 емигранти, които демонстративно викат и говорят на висок тон. Момчето дава сандвича и се чуди къде да се крадено от 30думи скрие. 

И такива неща… Да живее полит-коректната прогресивна интелектуална диаспора. Това е специален поздрав за тях!“

Обръщаме внимание, че в района има и доста дюнерджийници, които предлагат подходящи за религията им храни. Но не , те решават да наложат нови правила в веригата за сандвичи, и то с крадено от 30думи терор над изкарващ прехраната си служител. Защото терора има много измерения, и това е едно от тях.

Интересно, ние християните и европейците , какво би следвало да ги караме да свалят, след като при извършване на ежедневните им физиологични нужди, те извършват т.н ,,подмиване“ –   задължително подмиването се извършва с крадено от 30думи лявата ръка.

http://ovarna.bg/featured-news/migranti-kum-prodavach-v-subway-sofiya-smenyaj-rukavicite-pipal-si-svinsko/

крадено от 30думи
защищено INVITEXT