Медиумът Скот Хамилтън помага на полицията да залавя престъпници

47-годишният Скот Хамилтън е екстразенз от  Кънектикът. От многото си колеги си той се  отличава с  това,  че  не предсказва бъдещето, не търси  заболявания , за пари.

Вместо това американецът вече  две години безплатно помага на  правоохранителните органи да хващат опасни престъпници.

За да прави крадено от 30думи това, Hamilton „общува“ с починалите жертви, и те понякога му дават улики как да бъдат намерени убийците. Не много отдавна Скот помогнал на полицията да намери човек, извършил убийство преди десет години.

През 2005 г. една жена, майка на две деца от Hartford, е удушена. Тогава никой не е арестуван. крадено от 30думи Хамилтън наскоро посещава гроба на починалата  и я попитал дали може да направи нещо, за да им помогне да намерят убиеца.

Убитата жена заявила, че е необходимо да се погледне в склада на бившия и приятел.

Хамилтън веднага се обадил в полицията и съобщил тази информация на служителите на правоприлагащите крадено от 30думи органи. Те обещали, че ще посетят мъжа. На следващия ден те  направили това и с изненада намерили в склада  дрехи, от които били  открити следи по тялото на починалата. Шокиран от появата на полицаите, престъпникът веднага признал, а сега е  в очакване на доживотна присъда.

крадено от 30думи

Една година по-рано, Хамилтън помогнал на полицията да  открие двама грабители, които подпалили къщата на пенсионер в Бриджпорт, поради което той се  отровил от дима и умрял.

Хамилтън влязъл в изгорялата в къща крадено от 30думи и  видял в тъмния  коридор неясен силует, който му съобщил белезите на престъпниците.

Той ги записал и предал на правоприлагащите органи – четиринадесет часа по-късно убийците били заловени.

От полицията съобщиха, че те са се опитвали много пъти   да убедят  ръководството да наеме на работа Скот, обаче, това  било юридически крадено от 30думи невъзможно. А  и медиумът казва, че той не иска никаква  заплата или служба в  полицията.

Хамилтън изкарва прехраната си с работа в различни интернет издания. Общуването с духове и търсене на убийци  той счита за дарба, която трябва  да  използва за благото на човечеството, без да иска никакви награди крадено от 30думи и пари.

защищено INVITEXT