НЛО следят войната в Сирия съвсем отблизо (видео)

Британската преса съобщи за уникално откритие: извънземните внимателно следят военната операция на руската армия в Сирия. Неидентифицирани летящи обекти са били наблюдавани след атаките на руски самолети срещу позиции на терористите.

Според английските медии, по време на ударите на руски безпилотен самолет по бунтовниците в Сирия, в небето са били забелязани два НЛО. Според публикация на Express, бордовата камера на единия от самолетите е заснела, как в момента на експлозията на позициите на „ИД“ са прелетели две точки. „Извънземните следят войната в Сирия,“ – пишат британските журналисти, след като анализирали видеото.

Изненадващо е , но на YouTube клиповете с НЛО попадат благодарение на мексикански уфолози, които са забелязали неидентифицираните обекти в кадри на канала RT, които са заснети от руското министерство на отбраната. Уфолозите от Мексико уверяват, че скоро са наблюдавали подобни обекти и в тяхната страна.

„Виждат се два НЛО, които се движат в близост до безпилотника. По време на бомбардировките тези образи не са били видими с просто око, а само с помощта на инфрачервена камера. Двете сфери летят в обратна посока, това се вижда ясно на забавен каданс. Такива записи има по целия свят, но НЛО се виждат само на инфрачервена светлина. Те дори са били и в Мексико, а сега наблюдават войната в Сирия „- казват уфолозите.