Как да се отървем от хремата само за 1 минута (китайски метод)

Кашлицата и запушеният нос за някои хора са задължителен атрибут на зимата, като снега и коледните празници. Понякога те се превръщат в досаден проблем, който пречи на нормалния живот.

Ако традиционната медицина предлага дълго и често неуспешно лечение на обикновена настинка, източните практики решават на този проблем доста бързо и без лекарства, задействайки вътрешните резерви.

На лицето има четири акупунктурни точки: Те трябва да се масажират. Това трябва да стане с върховете на пръстите си, като внимателно се натискат, без болка. Първата точка е в долната част на ноздрите. Леко натиснете надолу върху точките с кръгови движения десет пъти.

17642403

Важно е да не се пипа хрущяла на носа.

Втората точка е във вътрешния ъгъл на очите. Също така, внимателно и нежно масажирайте с кръгови движения 10 пъти. Третата точка е на задната страна на меката част на ухото, малко под хрущяла. Тази точка трябва внимателно да стиснете и отпуснете, и така десет пъти. Важно: хрущялът не трябва да се пипа.79834765

Четвъртата точка е на меката част на ухото. Внимателно стиснете десет пъти. Повторете процедурата по всички точки още три пъти.

Облекчаването на симптомите ще настъпи много бързи. За по-добри резултати след десет минути можете да повторите процедурата. Този метод е безопасен, много лесен и безплатен. :) Бъдете здрави!