Убиецът на осем деца в Бавария се оказа майка им

45-годишна жителка на баварския град Валенфелс призна за убийството на осем свои деца. Това пише Focus Online, позовавайки се на говорител на полицията. Жената е арестуван в нощта на събота, 14 ноември, в хотел в град Kronach, разположен на 15 км от Wallenfels.

Телата на децата бяха открити в петък, 13 ноември, в къщата, където жената е живяла в продължение на 18 години с мъжа си, майка си и пет деца (двойката има три деца заедно и по две от първия си брак).

Според вестник Bild, възрастта и пола на децата, все още не са установени. „Труповете са в много лошо състояние. Очевидно е, че някои от тях са лежали много години. Резултатите от експертизата се очакват следващата седмица, „- каза окръжният прокурор Martin Dippold.

Не е установена и съпричастността на съпруга на задържаната към престъплението. Също така е ясно дали той е баща на убитите деца.

Известно е, че в края на септември, жената напуснала съпруга си. Първоначално бе съобщено, че причината са постоянните скандали. А по-късно се оказа, че мъжът научил, че жена му има любовник и я изгонил от дома. Следва да се отбележи, че жената заминала в Kronach с новия си приятел.