Тайните на илюминатите: Истината за Саддам, Линкълн и Луната

Тайните на илюминатите са разкрити, имало ли е пътешествие до Луната

Висш член на ордена на илюминатите проговори и разкри доста шокиращи разкрития. След като сподели информация, че световния елит си е подсигурил място в луксозни бункери, в случай на ядрена война, дойде ред крадено от 30думи и на други от тайните на илюминатите.

Истината за президентите на САЩ и Близкия изток

Същият този човек твърди, че Ейбрахам Линкълн не е бил убит. Президентът сключил споразумение, че ще уреди войната да приключи, а той да бъде сменен. Това е уредено с фалшивото му убийство, а той прекарал крадено от 30думи останалата част от живота си в бункер в Мексико.

Саддам Хюсеин е бил свален от власт в Ирак само за да се намери оправдание за нахлуването на САЩ и други страни в Близкия изток. „Саддам се намира в бункер някъде в Аржентина. Не знам какви планове имат с него.“, казва крадено от 30думи бившия член на илюминатите.

За търговията с наркотиците

„Това е един от основните им начини за осигуряване на средства. Един от основните сътрудници свързани с търговията на крадено от 30думи наркотици е Уорън Бъфет. Всички наркокартели са под негова закрила“, разкрива още една от тайните на илюминатите, анонимния беглец. Илюминатите също така в момента търсели начини да контролират съзнанието на обществеността, а контрола на търговията с наркотици е бил идеалният начин това да се направи.

Истината за кацането на Луната

крадено от 30думи
 

„Кацането на Луната през 1969 г. е истина, но има и едно кацане 7 години по-рано и това всъщност е било първото кацане на спътника. Руснаците първи са кацнали на Луната, но те не са публикували нито информация за мисията, нито резултатите“, твърди още той. Било решено Америка крадено от 30думи да спечели в космическата надпревара. Русия всъщност е изстреляла първата ракета към Луната като пробен тест, за да се гарантира, че американците ще успеят 7 години по-късно. Всичко преминало успешно, така че същата технология е била приложена и по време на американската мисия на Луната. /razkritia.com/

крадено от 30думи
защищено INVITEXT