Тайните на илюминатите: Истината за Саддам, Линкълн и Луната

Тайните на илюминатите са разкрити, имало ли е пътешествие до Луната

Висш член на ордена на илюминатите проговори и разкри доста шокиращи разкрития. След като сподели информация, че световния елит си е подсигурил място в луксозни бункери, в случай на ядрена война, дойде ред и на други от тайните на крадено от 30думи илюминатите.

Истината за президентите на САЩ и Близкия изток

Същият този човек твърди, че Ейбрахам Линкълн не е бил убит. Президентът сключил споразумение, че ще уреди войната да приключи, а той да бъде сменен. Това е уредено с фалшивото му убийство, а той прекарал останалата част от живота си крадено от 30думи в бункер в Мексико.

Саддам Хюсеин е бил свален от власт в Ирак само за да се намери оправдание за нахлуването на САЩ и други страни в Близкия изток. „Саддам се намира в бункер някъде в Аржентина. Не знам какви планове имат с него.“, казва бившия член на илюминатите.

За крадено от 30думи търговията с наркотиците

„Това е един от основните им начини за осигуряване на средства. Един от основните сътрудници свързани с търговията на наркотици е Уорън Бъфет. Всички наркокартели са под негова закрила“, разкрива още една от тайните на илюминатите, анонимния беглец. Илюминатите също така в момента търсели начини да крадено от 30думи контролират съзнанието на обществеността, а контрола на търговията с наркотици е бил идеалният начин това да се направи.

Истината за кацането на Луната

 

„Кацането на Луната през 1969 г. е истина, но има и едно кацане 7 години по-рано и това всъщност е било първото кацане на спътника. крадено от 30думи Руснаците първи са кацнали на Луната, но те не са публикували нито информация за мисията, нито резултатите“, твърди още той. Било решено Америка да спечели в космическата надпревара. Русия всъщност е изстреляла първата ракета към Луната като пробен тест, за да се гарантира, че американците ще успеят 7 години по-късно. крадено от 30думи Всичко преминало успешно, така че същата технология е била приложена и по време на американската мисия на Луната. /razkritia.com/

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм