Деградацията продължава: Канадско семейство от трима мъже реши да се сдобие с бебе

pic_a84865373fe53cdba2223304154b1ba7Трима жители на канадския град Халифакс са решили да имат общо дете. Намиращите се в семейно  партньорство мъже   обмислят такива  възможности, като например осиновяване и сурогатно  майчинство, съобщава Metro.

29-годишният Шейн Къран и 27-годишният Адам Грант вече имали брак, когато  срещнали в нощен клуб  крадено от 30думи 29-годишния  Себастиан Тран. От 2012 г.  канадците  започнали да живеят заедно. За да не се чувства Тран излишен, двойката се развела.

„Имаме две сестри, които са готови да крадено от 30думи станат сурогатни  майки за бъдещото ни  дете. Те почти са готови да се сбият за да направят това за нас „- казва Къран.

Мъжете обясняват, че   искат да  смесят гените си за да може детето да прилича на  всеки един от тях. Но не изключват и възможността за осиновяване.

Участниците крадено от 30думи в тройния съюз  казват, че са  доволни от партньорството си, въпреки че първоначално се притеснявали  за това как ще се развива връзката им. Според канадците, те правят всичко заедно: вечерят, грижат се за домашните си любимци и споделят едно легло с „кралски“ размер.

Еднополовите бракове са законни в Канада след крадено от 30думи приемането на закона на 20 юли 2005 г. Независимо от това такова тройно семейство може да бъде само неформално.

защищено INVITEXT