Деградацията продължава: Канадско семейство от трима мъже реши да се сдобие с бебе

pic_a84865373fe53cdba2223304154b1ba7Трима жители на канадския град Халифакс са решили да имат общо дете. Намиращите се в семейно  партньорство мъже   обмислят такива  възможности, като например осиновяване и сурогатно  майчинство, съобщава Metro.

29-годишният Шейн Къран и 27-годишният Адам Грант вече имали брак, когато  срещнали в нощен клуб  29-годишния  Себастиан Тран. От 2012 крадено от 30думи г.  канадците  започнали да живеят заедно. За да не се чувства Тран излишен, двойката се развела.

„Имаме две сестри, които са готови да станат сурогатни  майки за бъдещото ни  дете. Те почти са готови да се сбият за да направят това за нас „- казва Къран.

Мъжете обясняват, че   искат крадено от 30думи да  смесят гените си за да може детето да прилича на  всеки един от тях. Но не изключват и възможността за осиновяване.

Участниците в тройния съюз  казват, че са  доволни от партньорството си, въпреки че първоначално се притеснявали  за това как ще се развива връзката им. Според канадците, те правят крадено от 30думи всичко заедно: вечерят, грижат се за домашните си любимци и споделят едно легло с „кралски“ размер.

Еднополовите бракове са законни в Канада след приемането на закона на 20 юли 2005 г. Независимо от това такова тройно семейство може да бъде само неформално.

защищено INVITEXT