Ноември. Името на Ада

Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действие на чужда територия. Никой не си представяше самолета като бомба, но това стана факт през 2001 година. Тази война роди най-безжалостната тактическа атака на Ислямска държава.

Децата и жените се използват като жив щит за безпроблемното преминаване на обучени джихадистки бойци на европейска територия. Връщането на тези маси обратно не е опция. Всеки един от тях е получил сериозна сума, за да изпълни задачата. Ислямисткият проект за превземане на Европа е в ход. Не напразно тази армия от жени, деца и радикални бойци не признава национални граници и суверенните права на живеещите в собствените си страни мирни граждани.

Те окупират, вилнеят и безцеремонно използват думите – “деца, жени и права”. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновници. Слаби и жалки президенти, зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията.
Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината.

До месец истинската бройка на бойците с деца и жени проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, достига половин милион. Само Хърватска докладва за десетократно увеличаване на пристигащите “мигранти”. Разселването на армията мъже, жени и деца (увеличаването на раждаемостта на територията на Европа е първостепенна задача) е целенасочено. То се направлява от внедрени във всяка група военизирани джихадисти с опит.

Лагерите са организирани на военен принцип и спазват стриктна дисциплина. Изследването на придвижването на групите (наричани от експерти в засекретени доклади – взводове до 15 човека и роти до 400- 500 човека) демонстрира отличното спазване на тактиката позната като “марш на скок”. Сборните пунктове са определяни в движение и масите се придвижват целенасочено по зададени маршрути. Те използват мобилните оператори като свои официален канал. На кадри излъчвани в световните телевизионни канали е видно кои са взводните и ротните командири.

Представете си картата и лъчите на ислямската армия – Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Франция – това са страните с най-големи природни ресурси. Разположените там бойци приближават 250000 и нарастват. В подстъпите към тези страни – Хърватска, Унгария, Сърбия, Чехия, Словакия, Италия има вече разположени приблизително 100000 войници и нарастват. Само у нас се говори за около 15000 бойци. Във Великобритания службите засичат над 3000 радикализирани елементи според британската полиция цитирана от “Таймс”. Справка интернет – 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Така обръчът около богатите на ресурси страни е затворен и подстъпите към тях са отрязани. Европейските страни не разполагат със силни армии.

Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг, използващ без погнуса деца камикадзета. Факт – Германия отказа да депортира осъден от немски съд убиец на полицай в Ирак, защото ще бъде екзекутиран на електрическия стол и това заради спазване на човешките му права в Европа.

Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете” убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”.
План “В” – До средата на месец ноември ще има “загинали бежанци от прекален полицейски произвол“. Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници.

Адът има едно име – Ноември.

Стойчо Керев: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=940783672661951&id=541079002632422