Anonymous започват банкова революция „Черният октомври“

Покажете на Големите Банкери, че ние не се нуждаем от техните дебитни карти, ние не се нуждаем от кредитните им карти, ние не се нуждаем от техните дългове, и те самите не са ни нужни.

В общността на онези, които се занимават благородни метали сметнаха новините от Анонимните за интересни. крадено от 30думи Но това, което е между редовете, е критично, пише thenewsdoctors.com

Преди много години стигнах до заключението, че Anonymous са мистериозна и противоречива организация. Защото някои от хората, които са свързани с тях  са истински активисти, но дали в Anonymous вече не са се инфилтрирали агенти на държавните служби за сигурност? крадено от 30думи На пръв поглед „Операция Черният октомври“ повдига важни въпроси, достойни за по-нататъшно проучване.

На 20 септември  Anonymous публикуваха следното съобщение на официалния си сайт:

„Филиалите на германската Deutsche Bank и испанската Banco Santander в Съединените щати не успяха да преминат стрес-тестове на Фед, а най-голямата банка на САЩ, Bank of крадено от 30думи America,  получи „предупреждение“. Доколко всъщност обикновените хора са отговорни за провала на една частна банка? Anonymous ви приканват да се присъедините към мирната революция от 1 до 31 октомври.

Изтеглете всичките си пари от банковата си сметка, не използвайте кредитната си карта, плащайте всичко в брой и променете своето бъдеще. крадено от 30думи Покажете не Големите Банкери, че ние не се нуждаем от техните дебитни карти, ние не се нуждаем от техните кредитни карти, ние не се нуждаем от дълговете им, и самите те не са ни нужни. Нека им покажем, че ние сме 99%, и ние можем да ги победим. Толкова е крадено от 30думи просто.“

Наистина някои хора ще сметнат посланието, лежащо в основата на съобщението за „Операция Черния октомври“ за съблазнително. Излизането от корумпираната система е класическа форма на гражданско неподчинение. Но имайте предвид факта, че правителствата по цял свят се страхуват до смърт от системен срив, който може да отнесе цялата банкова крадено от 30думи система.

защищено INVITEXT