Калина Андролова: Опорният лост за бъдещия терор

Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и търсят по-удобен начин на живот.

крадено от 30думи

Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение.

Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”. Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си началото на 90-те години в крадено от 30думи България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот.

Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата и да кажеш: „Бягам от крадено от 30думи смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…”.

Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните хора, нашите бащи, майки, баби крадено от 30думи и дядовци. Никой тогава не ни пусна да заживеем в Европа!

Никой не беше загрижен, както сега грижовно се отнасят към нуждите на преселниците, за чиято съдба, апропо, е виновна изцяло и напълно администрацията на Обама.

И да се твърди друго е просто крайна форма на пропаганден цинизъм. Имам познати, крадено от 30думи които преживяваха по няколко години по лагерите в Европа в очакване да одобрят документите им, след което ги обявяваха за икономически емигранти и ги връщаха обратно в България.

Лично аз съм силно озадачена как т.нар. бежанци днес имат изобщо право да си избират къде ИСКАТ да отидат да живеят.

Какво крадено от 30думи точно означава това: ОТИВАМЕ В ГЕРМАНИЯ!

Това вече не е бягство от война. Не е и икономическа емиграция, защото такава емиграция не може да е масово организирана. Икономическата емиграция е разнопосочна, всеки в различно време отива на различно място, съобразно съвсем индивидуални планове.

В момента става дума за абсолютно организирано крадено от 30думи нашествие на хора, чужди на европейската култура. Неслучайно излизат факти, че на каналджиите се плаща скъпо и прескъпо за прехвърлянето на тези хора в европейския свят.

Някой има ли логичен отговор ЗАЩО се случва това? Войната е просто повод, „Ислямска държава” е просто инструмент. Самите мигранти са крайно арогантни, сякаш крадено от 30думи Европа им е длъжна.

Издигат лозунги „Европа, засрами се!”, „Отворете си границите!”, крещят, блъскат огради, демонстрират особено самочувствие…Извинете! Европа ли сътвори и въоръжи „Ислямска държава”? Още ли не сте наясно?!

Европа беше пожертвана в зловещата игра на външни сили. И това не е песимистично вайкане на журналистка по БНР, преувеличаваща крадено от 30думи драмата.

Това е фактическото бъдеще. И то съвсем близкото бъдеще на Европа. Мигрантите са от Близкия изток, Африка, Пакистан, Афганистан и други подобни. Как и защо точно сега се сетиха да пристигнат в Европа?!

Миграционният хаос в Европа е важна тактическа операция по пътя на дълбокото етно-преустройство на Европа. Това крадено от 30думи е верен, но непълен анализ. Пълният анализ изисква да се подчертае, че заедно с мигрантите в Европа ще се настанят и доста сериозно количество бойци на „Ислямска държава”, примерно няколко хиляди. Нали разбирате, че ако няма такова преселение на бежанци, то в ЕС няма как да попаднат толкова много джихадисти.

крадено от 30думи

Тези джихадисти изобщо не са нужни на някаква си „Ислямска държава”. Те са необходими единствено на тези, които искат да контролират Европа. При всяка грешна геополитическа стъпка и всеки опит за самостоятелност Европа ще бъде тероризирана и заплашвана с атентати, размирици, кланета и пр. Например сключва се договор за изграждане крадено от 30думи на газопровод и хоп атентат или операция на радикалните ислямисти, която измества вниманието и не само вниманието, но и фактическите действия.

Не искате да подпишете TTIP, о, лесно ще поискате корпорациите да ви съдят! Необходимо е да се подчертае още веднъж: именно сега в Европа се вкарва опорният лост за крадено от 30думи бъдещото й управление през терор, хаос и неспокойствие. Именно сега ще се структурират клетки на терористични оперативни групи.

Именно сега Европа все още може да направи нещо, за да се защити. Но за съжаление нищо не прави. Единствен Виктор Орбан брани Европа. Алчността и страхът от силна и мощна Евразия крадено от 30думи е по-силен от разума.

Унищожава се Европа, раздробява се Азия, правят се поднационални и наднационални квазидържавнически структури. Не виждате ли подмяната на света? Слепи ли сте?!

„Деконструкция”, БНР

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм