Калина Андролова: Опорният лост за бъдещия терор

Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и крадено от 30думи търсят по-удобен начин на живот.

Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение.

Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”. Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си крадено от 30думи началото на 90-те години в България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот.

Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата крадено от 30думи и да кажеш: „Бягам от смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…”.

Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните крадено от 30думи хора, нашите бащи, майки, баби и дядовци. Никой тогава не ни пусна да заживеем в Европа!

Никой не беше загрижен, както сега грижовно се отнасят към нуждите на преселниците, за чиято съдба, апропо, е виновна изцяло и напълно администрацията на Обама.

И да се твърди друго е просто крайна форма крадено от 30думи на пропаганден цинизъм. Имам познати, които преживяваха по няколко години по лагерите в Европа в очакване да одобрят документите им, след което ги обявяваха за икономически емигранти и ги връщаха обратно в България.

Лично аз съм силно озадачена как т.нар. бежанци днес имат изобщо право да си избират къде ИСКАТ крадено от 30думи да отидат да живеят.

Какво точно означава това: ОТИВАМЕ В ГЕРМАНИЯ!

Това вече не е бягство от война. Не е и икономическа емиграция, защото такава емиграция не може да е масово организирана. Икономическата емиграция е разнопосочна, всеки в различно време отива на различно място, съобразно съвсем индивидуални планове.

В момента крадено от 30думи става дума за абсолютно организирано нашествие на хора, чужди на европейската култура. Неслучайно излизат факти, че на каналджиите се плаща скъпо и прескъпо за прехвърлянето на тези хора в европейския свят.

Някой има ли логичен отговор ЗАЩО се случва това? Войната е просто повод, „Ислямска държава” е просто инструмент. Самите мигранти са крайно арогантни, сякаш Европа им е длъжна.

Издигат лозунги „Европа, засрами се!”, „Отворете си границите!”, крещят, блъскат огради, демонстрират особено самочувствие…Извинете! Европа ли сътвори и въоръжи крадено от 30думи „Ислямска държава”? Още ли не сте наясно?!

Европа беше пожертвана в зловещата игра на външни сили. И това не е песимистично вайкане на журналистка по БНР, преувеличаваща драмата.

Това е фактическото бъдеще. И то съвсем близкото бъдеще на Европа. Мигрантите са от Близкия изток, Африка, Пакистан, Афганистан и други подобни. крадено от 30думи Как и защо точно сега се сетиха да пристигнат в Европа?!

Миграционният хаос в Европа е важна тактическа операция по пътя на дълбокото етно-преустройство на Европа. Това е верен, но непълен анализ. Пълният анализ изисква да се подчертае, че заедно с мигрантите в Европа ще се настанят и доста сериозно крадено от 30думи количество бойци на „Ислямска държава”, примерно няколко хиляди. Нали разбирате, че ако няма такова преселение на бежанци, то в ЕС няма как да попаднат толкова много джихадисти.

Тези джихадисти изобщо не са нужни на някаква си „Ислямска държава”. Те са необходими единствено на тези, които искат да контролират Европа. При крадено от 30думи всяка грешна геополитическа стъпка и всеки опит за самостоятелност Европа ще бъде тероризирана и заплашвана с атентати, размирици, кланета и пр. Например сключва се договор за изграждане на газопровод и хоп атентат или операция на радикалните ислямисти, която измества вниманието и не само вниманието, но и фактическите действия.

Не искате крадено от 30думи да подпишете TTIP, о, лесно ще поискате корпорациите да ви съдят! Необходимо е да се подчертае още веднъж: именно сега в Европа се вкарва опорният лост за бъдещото й управление през терор, хаос и неспокойствие. Именно сега ще се структурират клетки на терористични оперативни групи.

Именно сега Европа все още крадено от 30думи може да направи нещо, за да се защити. Но за съжаление нищо не прави. Единствен Виктор Орбан брани Европа. Алчността и страхът от силна и мощна Евразия е по-силен от разума.

Унищожава се Европа, раздробява се Азия, правят се поднационални и наднационални квазидържавнически структури. Не виждате ли подмяната на света? крадено от 30думи Слепи ли сте?!

„Деконструкция”, БНР

крадено от 30думи
защищено INVITEXT