Меркел предаде Европа

С призива си за толерантност и гостоприемство, германският канцлер Ангела Меркел буквално покани милиони имигранти от Азия и Африка да идват към сърцето на Европа. Фактът, че с това убива Германия и нейното общество, култура и традиции е грижа на самите германци. Ако те нямат чувство за самосъхранение, ние не можем да ги спасим. Проблемът е, че политиката й на лидер на най-голямата и силна европейска държава поставя на изпитание целия европейски континент. Залогът е буквално оцеляването на Европа, каквато я познаваме.

Ние не сме кандидатствали за членство в Европейския съюз, какъвто го виждаме днес и какъвто ще бъде утре. За нас това беше най-красивата мечта за спокойствие, работа и ред. Мечтата върви към ръба.

Европа днес е в хаос. Елитът й е една безсмислена говорилня, която се събира постоянно в Брюксел, за да бълва клишета след края на поредното безплодно обсъждане. Втора година лидери и чиновници не могат да вземат някакво елементарно решение за спиране на прииждащите по суша и море. Това е самоубийствен рефлекс, който влече и нас към дъното. Въпросът е докога ще ги търпят западноевропейците?

Единствените, които проявяват някакъв здрав разум са мнозинството източноевропейци. Отпорът и смелостта срещу западноевропейските политически безумия се оказа заровен в недрата на Източна Европа. В Унгария, Чехия, Словакия има консенсус между народ и политически елит и се дава мощен отпор срещу диктатурата на политическата коректност и идеите на мултикултурализма. У нас народът е оставен от едната страна, а от другата брюкселските ни политици и трафикантската мафия.

Времето на Меркел изтича. Тя ще си ходи, а съдбата й няма да е радостна. Като канцлер тя нанесе огромни вреди на идеята за свободна, мирна и просперираща Европа. Унищожи наследството на Хелмут Кол. Вече не само България, а и Западна Европа се нуждае от нов политически елит, който да я спасява.

Калоян Методиев

Общество.нет