Чешкият президент към нелегалните имигранти: Никой не ви е канил, ако не ви харесва вървете си

За кого работи българското правителство?

България се оказа най-толерантната и загубена страна в Европейския съюз. Премиерът Борисов от години ни титулува като най-изпълнителните и най-дисциплинираните, които правят каквото иска Европейската комисия.

Всички други си гонят националния интерес. Последният пример е чешкият президент Милош Земан, който крадено от 30думи се изказа по адрес на нелегалните имигранти, които са в Чехия и вдигат бунтове заради лошите условия в лагерите, където ги държат.

„Никой не ви е канил. Но тъй като вече сте тук, вие трябва да спазвате нашите правила, както ние спазваме правилата, когато дойдем във вашата страна. Ако не крадено от 30думи ви харесва – вървете си“, казва Земан в интервю за вестник „Блеск“

Чешката полиция използва в петък сълзотворен газ, за да удържи стотина имигранти, очакващи експулсиране, които се крадено от 30думи опитаха да избягат от център за задържане в Бела под Бездезем и нанесоха материални щети. Това бяха главно хора от Афганистан, Пакистан и Ирак. Уважаващите се страни ги държат в лагери и ги експулсират, а в България ги пускат на външни адреси, за да се освобождават нови места в центровете крадено от 30думи за настаняване (по думите на шефа на Агенцията за бежанците). Потокът, който пълни страната явно не бива да спира.

Според допитване 70,8% от чехите не искат имигранти от Африка и Близкия изток. В България този процент е над 85.

За кого работи българското правителство?

Англичаните строят огради и използват кучета крадено от 30думи срещу прииждащите под Ламанша.

Унгарците строят стена по границата със Сърбия, а австрийци и чехи им помагат с граничари и пари.

http://obshtestvo.net/

крадено от 30думи
защищено INVITEXT