Животът, какъвто го познаваме, е към своя край? Научни доказателства за съществуването на Нибиру / Планетата X

Верига от факти говори за глобална катастрофа, която може да се случи през септември 2015 г.

(Последната част на тази статия: http://www.sott.net/article/298701-Is-life-as-we-know-it-going-to-end-The-scientific-case-for-Nibiru-Planet-X-that-will-not-go-away. В първата част авторът представя научни доказателства, свързани с откриването на неизвестно тяло във външната част на Слънчевата система, както и много факти, описващи глобалните промени на планетите крадено от 30думи от Слънчевата система, както и самата звезда).

Независимо от факта, че казионните медии повече от две десетилетия крият съществуването на Planet X, случайно бе направена грешка. В пряко предаване по телевизията на 14 януари, 2014, рано сутринта от Сакраменто телевизия KCRA, клон на NBC News, пуска в ефир видео с крадено от 30думи Planet X, заснета от хеликоптер. Членът на екипа си помислил, че това е Венера, и това било така донякъде. Но когато един от основните защитници на Нибиру, любителят астроном Маршал Мастерс анализира кадрите, той успява да докаже, че екипът на сутрешните новини на KCRA всъщност е наблюдавал как Венера засенчва крадено от 30думи Нибиру.

Въпреки факта, че глобалистите притежават и контролират големите световни медии и блокират истината, истината все пак намира начин да излезе на повърхността, благодарение на смели личности, които обединяват своите ресурси и споделят данни, за да оспорят официалната правителствена позиция на отричане и измама.

Да не забравяме и за една крадено от 30думи истинска „бомба“ – изтичане на данни в края на август 2013 г. от ръководителя на Министерството на вътрешната сигурност Джанет Наполитано. Известните й думи преди напускане предупредиха Америка:

„Над САЩ надвисват мащабни и сериозни кибератаки, както и природни бедствия, каквито хората никога не са виждали. Това вероятно също предстои. „

крадено от 30думи

Тя знае нещо, което някои от нас, които са обърнали внимание на това, което се случва, вече подозират от известно време – че Нибиру се приближава. Въпреки това строгото предупреждение на Джанет Наполитано мина покрай ушите на американците“.

Държавни инсайдери знаят за Нибиру в продължение на десетилетия. И, най-вероятно, кибератака крадено от 30думи срещу банковата инфраструктура на страната вероятно ще се случи до края на ученията Jade Helm, които отдавна са планирани в Министерството на вътрешната сигурност (DHS), което наскоро потвърди вътрешен информатор.

В допълнение, светът видя теча от 13 май, 2014 г., когато по време на пресконференция френският външен министър Лоран Фабиюс крадено от 30думи два пъти се обърна към държавния секретар на Кери, който се намираше на една ръка разстояние и каза: „Ние имаме 500 дни за да избегнем климатичния хаос „.

Това твърдение, което се чу по целия свят означава, че ако не се вземат драстични мерки, климатичният хаос може да възникне на крадено от 30думи световно ниво на 24-ти септември 2015 г.. Разбира се, не е случайно, че папа Франциск за първи път в историята бе планирал да посети Капитолия и да участва на съвместно заседание на Конгреса същия ден. Няколко дни по-късно, едва за трети път в историята папата ще говори пред ООН.

Много крадено от 30думи наблюдатели, които следят тези съвпадащи събития са убедени, че Съединените щати ще се окажат в сериозна криза, защото нашето престъпно правителство в сянка е планирано това за конкретния период.

И своевременната поява на папата също е планирана предварително, за да може религиозния водач да помогне да се осигури така необходимото крадено от 30думи спокойствие за разколебаните американци. Разбира се, това грандиозно събитие ще се случи по-малко от седмица след най-големите военни учения в Съединените щати – Jade Helm.

Но много американци смятат, че националната криза е причина за ученията, които ще продължат до 15 септември. А тази криза е изкуствена. Неотдавнашната стрелба в крадено от 30думи Южна Каролина, бунтовете в Балтимор, експлозиите по време на маратона в Бостън, трагедията на 9/11 – са брънки от една верига и отклоняване на вниманието.

Списъкът може да бъде продължен още .

(Възможно е избухването на „студената война“ между Изтока и Запада – също така да е определена форма на крадено от 30думи камуфлаж. Тази идея бе изразена от британския астроном Victor Clube, автор на аналитичния доклад The Cosmic Serpent and The Cosmic Winter“, направен по поръчка на Военновъздушните сили на САЩ)

Когато системата с Планетата X се приближи към орбитата на Земята, според вътрешен човек, свързан с руското разузнаване, тайно ще бъдат крадено от 30думи подготвени ракетите, за изстрелване в опит да се отклони от курса или да се унищожи масивният обект, преди да сблъска със Земята.

Предположението е свързано с това , че Планетата X се придружава от облак от астероиди, комети, гигантски метеорити, които ще нанесат удар някъде в южната част на Атлантическия крадено от 30думи океан в близост до Южна Америка. Катастрофалният удар може да измести оста на Земята, и ще предизвика цунами убиийци. В резултат на бедствието морското равнище бързо ще се повиши и голяма част от световното население, живеещо по бреговата ивица ще се окаже под вода.

Според NOAA, в момента в САЩ крадено от 30думи около половината от населението живее в крайбрежните райони. 7-10 годишен катастрофален период с библейски пропорции прогнозират вярващите, а някои анонимни свидетели твърдят, че бивши служители и учени в НАСА им разкриват информацията.

Въпреки решителният отказ да се признае, че Планетата X / Нибиру съществува, и официалната наука, и правителствата предприемат крадено от 30думи допълнителни предпазни мерки, за да се предпазят от това потресаващо събитие. Федералните са постигнали това, че техните извънредни планове за непредвидени ситуации включват тайно преместване на столицата от Вашингтон в Денвър и изграждането на огромни подземни бункери. Клонът в New York на Фед премести централата си в Чикаго. Елитът тайно крадено от 30думи се подготвя за това събитие, очевидно, с висока степен на вероятност от доста дълго време.

В продължение на десетилетия федералното правителство на САЩ до голяма степен тайно финансира както своите незаконни дейности, както и изграждането на комплекс от подземни градове и пътища за милиарди долари печалби от незаконен, но изключително крадено от 30думи печеливш международен трафик на наркотици и контрабанда.

Тези, които са богати и имат достатъчно власт, имат по цял свят планове за непредвидени случаи при подготовката за пристигането на Планетата X, за ядрена война, за всеки сценарий за края на света. Умишлено държани в неведение, както винаги глобалните маси ще са крадено от 30думи последните, които ще разберат за него и ще са първите, които ще умрат. В условията на такава тревожна перспектива, все още има време да се подготвим.

(За автора. Йоахим Акопян е възпитаник на Уест Пойнт и бивш офицер от армията на САЩ. Той е написал книга, основана на неговия уникален крадено от 30думи боен опит. Акопян изследва външните отношения на САЩ, проблемите на лидерството и националната сигурност. След военните действия, той получава магистърска степен в областта на клиничната психология и работи като лицензиран терапевт. В момента той е повече зает с писане на студии и статии, редовен сътрудник на популярното издание Global Research).

крадено от 30думи

НЕПОЗНАТО

защищено INVITEXT