Животът, какъвто го познаваме, е към своя край? Научни доказателства за съществуването на Нибиру / Планетата X

Верига от факти говори за глобална катастрофа, която може да се случи през септември 2015 г.

(Последната част на тази статия: http://www.sott.net/article/298701-Is-life-as-we-know-it-going-to-end-The-scientific-case-for-Nibiru-Planet-X-that-will-not-go-away. В първата част авторът представя научни доказателства, свързани с откриването на неизвестно тяло във външната част на Слънчевата система, както и много факти, крадено от 30думи описващи глобалните промени на планетите от Слънчевата система, както и самата звезда).

Независимо от факта, че казионните медии повече от две десетилетия крият съществуването на Planet X, случайно бе направена грешка. В пряко предаване по телевизията на 14 януари, 2014, рано сутринта от Сакраменто телевизия KCRA, клон на NBC News, крадено от 30думи пуска в ефир видео с Planet X, заснета от хеликоптер. Членът на екипа си помислил, че това е Венера, и това било така донякъде. Но когато един от основните защитници на Нибиру, любителят астроном Маршал Мастерс анализира кадрите, той успява да докаже, че екипът на сутрешните новини на KCRA всъщност крадено от 30думи е наблюдавал как Венера засенчва Нибиру.

Въпреки факта, че глобалистите притежават и контролират големите световни медии и блокират истината, истината все пак намира начин да излезе на повърхността, благодарение на смели личности, които обединяват своите ресурси и споделят данни, за да оспорят официалната правителствена позиция на отричане и измама.

Да крадено от 30думи не забравяме и за една истинска „бомба“ – изтичане на данни в края на август 2013 г. от ръководителя на Министерството на вътрешната сигурност Джанет Наполитано. Известните й думи преди напускане предупредиха Америка:

„Над САЩ надвисват мащабни и сериозни кибератаки, както и природни бедствия, каквито хората никога не са виждали. крадено от 30думи Това вероятно също предстои. „

Тя знае нещо, което някои от нас, които са обърнали внимание на това, което се случва, вече подозират от известно време – че Нибиру се приближава. Въпреки това строгото предупреждение на Джанет Наполитано мина покрай ушите на американците“.

Държавни инсайдери знаят за Нибиру в продължение крадено от 30думи на десетилетия. И, най-вероятно, кибератака срещу банковата инфраструктура на страната вероятно ще се случи до края на ученията Jade Helm, които отдавна са планирани в Министерството на вътрешната сигурност (DHS), което наскоро потвърди вътрешен информатор.

В допълнение, светът видя теча от 13 май, 2014 г., когато по време на пресконференция крадено от 30думи френският външен министър Лоран Фабиюс два пъти се обърна към държавния секретар на Кери, който се намираше на една ръка разстояние и каза: „Ние имаме 500 дни за да избегнем климатичния хаос „.

Това твърдение, което се чу по целия свят означава, че ако не се вземат драстични мерки, климатичният крадено от 30думи хаос може да възникне на световно ниво на 24-ти септември 2015 г.. Разбира се, не е случайно, че папа Франциск за първи път в историята бе планирал да посети Капитолия и да участва на съвместно заседание на Конгреса същия ден. Няколко дни по-късно, едва за трети път в историята папата крадено от 30думи ще говори пред ООН.

Много наблюдатели, които следят тези съвпадащи събития са убедени, че Съединените щати ще се окажат в сериозна криза, защото нашето престъпно правителство в сянка е планирано това за конкретния период.

И своевременната поява на папата също е планирана предварително, за да може религиозния водач да помогне крадено от 30думи да се осигури така необходимото спокойствие за разколебаните американци. Разбира се, това грандиозно събитие ще се случи по-малко от седмица след най-големите военни учения в Съединените щати – Jade Helm.

крадено от 30думи

Но много американци смятат, че националната криза е причина за ученията, които ще продължат до 15 септември. А тази криза е изкуствена. Неотдавнашната стрелба в Южна Каролина, бунтовете в Балтимор, експлозиите по време на маратона в Бостън, трагедията на 9/11 – са брънки от една верига и отклоняване крадено от 30думи на вниманието.

Списъкът може да бъде продължен още .

(Възможно е избухването на „студената война“ между Изтока и Запада – също така да е определена форма на камуфлаж. Тази идея бе изразена от британския астроном Victor Clube, автор на аналитичния доклад The Cosmic Serpent and The Cosmic Winter“, направен по крадено от 30думи поръчка на Военновъздушните сили на САЩ)

Когато системата с Планетата X се приближи към орбитата на Земята, според вътрешен човек, свързан с руското разузнаване, тайно ще бъдат подготвени ракетите, за изстрелване в опит да се отклони от курса или да се унищожи масивният обект, преди да сблъска със Земята.

Предположението крадено от 30думи е свързано с това , че Планетата X се придружава от облак от астероиди, комети, гигантски метеорити, които ще нанесат удар някъде в южната част на Атлантическия океан в близост до Южна Америка. Катастрофалният удар може да измести оста на Земята, и ще предизвика цунами убиийци. В резултат на бедствието крадено от 30думи морското равнище бързо ще се повиши и голяма част от световното население, живеещо по бреговата ивица ще се окаже под вода.

Според NOAA, в момента в САЩ около половината от населението живее в крайбрежните райони. 7-10 годишен катастрофален период с библейски пропорции прогнозират вярващите, а някои анонимни свидетели твърдят, че крадено от 30думи бивши служители и учени в НАСА им разкриват информацията.

Въпреки решителният отказ да се признае, че Планетата X / Нибиру съществува, и официалната наука, и правителствата предприемат допълнителни предпазни мерки, за да се предпазят от това потресаващо събитие. Федералните са постигнали това, че техните извънредни планове за непредвидени ситуации включват крадено от 30думи тайно преместване на столицата от Вашингтон в Денвър и изграждането на огромни подземни бункери. Клонът в New York на Фед премести централата си в Чикаго. Елитът тайно се подготвя за това събитие, очевидно, с висока степен на вероятност от доста дълго време.

В продължение на десетилетия федералното правителство на САЩ крадено от 30думи до голяма степен тайно финансира както своите незаконни дейности, както и изграждането на комплекс от подземни градове и пътища за милиарди долари печалби от незаконен, но изключително печеливш международен трафик на наркотици и контрабанда.

Тези, които са богати и имат достатъчно власт, имат по цял свят планове за непредвидени случаи крадено от 30думи при подготовката за пристигането на Планетата X, за ядрена война, за всеки сценарий за края на света. Умишлено държани в неведение, както винаги глобалните маси ще са последните, които ще разберат за него и ще са първите, които ще умрат. В условията на такава тревожна перспектива, все още има време крадено от 30думи да се подготвим.

(За автора. Йоахим Акопян е възпитаник на Уест Пойнт и бивш офицер от армията на САЩ. Той е написал книга, основана на неговия уникален боен опит. Акопян изследва външните отношения на САЩ, проблемите на лидерството и националната сигурност. След военните действия, той получава магистърска степен в областта крадено от 30думи на клиничната психология и работи като лицензиран терапевт. В момента той е повече зает с писане на студии и статии, редовен сътрудник на популярното издание Global Research).

НЕПОЗНАТО

крадено от 30думи
защищено INVITEXT