„Битката“ с НЛО над Иран

Военните пилоти много по-често, отколкото пилотите от гражданската авиация, срещат в небето НЛО. Защото когато във въздушното пространство на някоя страна се появи неидентифициран летящ обект, който не отговаря на наземните служби, се пращат изтребители, които да се справят с натрапника.

Смъртта на военния пилот

крадено от 30думи

Въпреки многобройните срещи и дори сблъсъци на военни самолети с НЛО, твърде малко се знае за тези факти, защото те веднага попадат в категорията секретни. Типичен пример е случаят с Томас Мантел, военен пилот от САЩ, който загива през 1948 г. докато преследват НЛО. В този януарски фатален за пилота крадено от 30думи ден, в небето над Кентъки е забелязан огромен НЛО с диаметър около 90 м. Във въздуха по тревога са вдигнати четири изтребителя „Мустанг“, които имат за задача да наблюдават НЛО.

Поради липса на гориво един от изтребителите се завръща в базата, а останалите три продължават да преследват мистериозния обект. По крадено от 30думи различни причини още два ​отпадат от преследването, и само Мантел продължава да следи обекта, който се издига все по-високо и по-високо в небето. Когато Мантел за последен път се обажда по радиото, той казва , че ще се опита да се приближи до НЛО на височина 6 км, а в крадено от 30думи случай на неуспех ще спре преследването. Повече пилотът не се обажда, а тялото му е намерено сред останките на самолета …

Военновъздушните сили заявяват, че при разследването е установено, че пилотът е загубил съзнание от липса на кислород и се е разбил, а НЛО е просто … отражение на Венера крадено от 30думи в небето. Такова обяснение е по-скоро предназначено за идиоти, защото пилотите на другите самолети ясно са видели огромен НЛО, който, според тях, е направен от метал.

Сблъсъкът в иранското небе

Още през 1948 г. военните започват да крият информация за всички сблъсъци с НЛО, или да ги обясняват с доста крадено от 30думи неверни и дори абсурдни версии. Ето защо срещата на военни пилоти с НЛО в небето над Иран, подробностите за която стават достояние на уфолозите от разсекретените НЛО файлове, влиза в категорията на най-сигурните доказателства за безсилието на съвременната технология пред мистериозния феномен.

През нощта на 19 септември 1976 г, разтревожени техеранци звънят на военните и съобщават за странни обекти в небето. След като успокояват хората, че това е просто една звезда, командването на Военновъздушните сили изпраща на разузнаване крадено от 30думи изтребител F-4. Военният самолет се приближава към Техеран от авиобазата Shahrohi и веднага забелязва НЛО, който блести ярко в нощното небе.

Веднага след като изтребителят започва да се приближава към НЛО, отказват всичките му навигационни и комуникационни прибори. Любопитното е, че НЛО изключва изтребителя на разстояние от около 46 km. крадено от 30думи Веднага след като самолетът се отдалечава от обекта, цялото оборудване заработва отново. Вторият изтребител го постига същата участ, когато се доближава до НЛО пак на 46 км.

Отдалечавайки се уредите пак заработват. При вторият му опит да се приближи обаче НЛО внезапно пуска към изтребителя някакъв обект, който с висока крадено от 30думи скорост започва да се сближава. Пилотът нямал друг избор, освен да се опита да свали приближаващия се НЛО с малка ракета, но пултът за управление веднага блокира … Само с рискована маневра пилотът успява да избяга от опасния подход и възможен сблъсък. Сега вместо преследвач, той се превръща в преследван. крадено от 30думи Когато извънземните решили, че досадният изтребител е на достатъчно разстояние, малкият НЛО се връща при големия и се обединява с него.

Но с това любопитният инцидент не приключва. От изтребителя, на който отново започва да функционира системата за насочване на огъня, забелязват как от основния НЛО отново се отделя обект крадено от 30думи и започва да се спуска надолу с огромна скорост. Изглеждало, че неговият сблъсък със Земята е неизбежен, но той успява да намали огромната си скорост и да кацне меко. При това извънземните не скрили своята мощ: приземилият обект се осветил зона с радиус от 2-2,5 км.

Иранският изтребител прекратил наблюдението крадено от 30думи на НЛО и тръгнал да се прибира. Поради повредата на уредите за нощно виждане, най-вероятно, предизвикана от НЛО, самолетът прави кацане в екстремни условия, но се приземява безопасно. Любопитното е, че преди кацането пилотът видял друг НЛО , наподобяващ гондола, с ярки светлини в краищата и мигаща светлина в центъра.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT