ПОКВАРЕНАТА БИ ДЖИ И ПОСЛЕДНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

Българите се нареждаме на едно от първите места от 230 страни в света по поквареност, показва публикувана съвсем наскоро класация на агенция “Блумбърг”.

За трета поредна година България оглавява и класацията на „Галъп Уърлд“ за „най-страдащ“ народ.

Според публикуваните данни 39% (двама от всеки пет) от българите определят живота си като достатъчно тежък, за крадено от 30думи да се каже, че е страдание.

Коефициентът на раждаемост у нас е 8,9 промила и сме на 210-то място в света, до Макау. Пълноценни са едва около 60% от новородените през 2014 г. само 62 932 бебета (за сравнение, през 1952 г. са родени 183 000 българчета).

От тези новородени през миналата година крадено от 30думи 2 000 са изоставени, 6-7 000 (11%) са недоносени, около 4 000 са с вродени аномалии (това число е занижено), около 1% ще развият впоследствие аутизъм, над 8 000 ще страдат от астма (150 000 са у нас децата с астма по официални данни), много ще страдат от диабет, повече от една трета ще са с наднормено тегло и затлъстяване и т.н. крадено от 30думи Всички те (40%) ще се нуждаят от държавна (медицинска) покрепа.

Но най-обезпокоителен е фактът, че 55% от новородените нямат за майчин език българският език, не са от българския етнос. Детската смъртност у нас е най-високата в Европа – 7,3 промила (според ЦРУ тя е 15,7 промила). За периода (2009-2014 г.) на управление на ГЕРБ и на крадено от 30думи другите два кабинета  България се изкачи от 19-то на 6-то място в света по най-висока смъртност на населението, по този показател ние сме между Афганистан и Сомалия, изпреварихме даже Сирия, където се води война.

Генофондът ни е в отчайващо състояние.

Основна цел на завършващите средно образование у нас е да избягат от България; 2,5 милиона крадено от 30думи вече са емигрирали. Градове се разпадат, стотици села се обезлюдяват. По данни на Демографския институт, у нас всяка година  5-6 000 души правят опит за самоубийство, успяват около 1 300 (официалните данни по въпроса са занижени).

Това прави реално около 15 опита за самоубийство и 3-4 осъществени самоубийства всеки ден. Самоубиват се все по-млади хора; по крадено от 30думи официални данни във възрастовата група от 15 до 25 години самоубийството е третата по значимост причина за смърт. Първи сме в света и по самозапалвания. За половин година управление на кабинета „Борисов 2” имаме точно 6 успешни самозапалвания на български граждани (средно по едно на месец). Вече имаме и колективни самоубийства (Благоевград).

Цигани обират и тормозят крадено от 30думи безнаказано възрастни хора по селата и редовно пребиват медицински служители. Депутати се ругаят един друг и налитат на бой.

Министърът на културата псува на майка българската нация. 13 от 15-те църковни архиереи са агенти на ДС, патриархът е „агент Симеонов“. Курортите приличват на бетонни катуни и са пълни с пияни, с дрогирани и с проститутки. крадено от 30думи В морето на плажовете плуват лайна.

Въздухът е най-мръсният в Европа. Бездомни кучета разкъсват пенсионери и деца. Всеки ден джипове прегазват хора. Циганки раждат на 12 годишна възраст. В детски домове върлува СПИН. Цели 65% от българите живеят в пълна мизерия и глад. А забогателите тарикати (главно комунисти и ченгета, и техните деца) живеят в крадено от 30думи крепости с 3-метрови огради, добермани, охрана и камери.

У нас е осъществен най-големият в световната история банков обир (5 милиарда лева), без да има даже заподозрени (надзорникът от БНБ и банкерът пеят прегърнати „Назад, назад, моме Калино“).

Всяка година от бюджета се краде ДДС за близо 2 милиарда лева.

Контрабандата у нас по официални данни крадено от 30думи на МФ е 6 милиарда лева всяка година (според специалисти в бранша тя е 35 милиарда годишно). Българската култура и масмедиите ценят простащината, кючека, порното, турските сапунки и чалгата.

 

Българите сме най-неграмотната нация в Европа. Ние сме още и най-болните, най-бедните, най-корумпираните и най-ограбваните от властите си европейци.

Ние сме най-бързо изчезващата нация крадено от 30думи в света, намаляваме със скорост 9 души всеки час, което е недостижим световен рекорд.

Народът е в отчаяние и униние. Обществото се шизофренизира. Управляват ни простаци, крадци и мутри, които са завладели всички власти, включително и четвъртата – медиите. Тогава какво има да се дивим, че 85 полицаи и един частен съдебен изпълнител отишли да закриват крадено от 30думи една телевизия, последната, която не беше на властта?
Обичам те, ТВ-7!

акад. Петър Иванов

защищено INVITEXT