Бил Гейтс: Животът ще е по-добър под световно правителство

В скорошно интервю, дадено за немското издание „Сюддойче Цайтунг“, Бил Гейтс прави смущаващи коментари в полза на световната тирания. Той не само говори като адвокат на глобалното правителство, но се изказва положително за ООН и НАТО, като напълно пренебрегва това, че те се явяват едни от главните сили на потисничество на планетата. НАТО не може да проведе и една среща, без да предизвика хората да излязат по улиците, за да протестират срещу действията им.

 

Някой, който е дълбоко забъркан в световните афери, какъвто е Бил Гейтс, би трябвало да е наясно с тези неща. По време на интервюто от миналия месец той заявява:

„Да вземем ООН, която е създадена специално за сигурността по света. Готови сме за войни, защото сме взели всевъзможни превантивни мерки. Имаме НАТО, имаме бойни дивизии, джипове, обучени хора. Но как е при епидемиите? Имаме ли толкова учени и лекари, колкото самолети и палатки? Ако работеше нещо такова, като едно световно правителство, щяхме да сме по-добре подготвени.“

До неотдавна тази тема се смяташе за пълна измислица или конспиративна теория, но сега най-богатите хора на света открито я предлагат като добра идея. А държавните власти днес всъщност са доста лоша идея. Дори когато са малки, те пак могат да причинят огромни вреди.

Така че, когато едно правителство царува над цялата планета, и най-богатата фантазия трудно може да предвиди възможните ужаси, на които ще е способно.

Автор: Джон Вайбс

Източник: Activist Post

http://www.otizvora.com/2015/02/6695/