Бивш офицер от НСО: Управляват ни престъпници, скоро ще има разстрели (видео)

Това видео удря като чудовищно земетресение и цунами, които които безжалостно връхлитат в една и съща секунда. Бивш служител на НСО прави умопомрачителен анализ на действителността у нас, на играчите и на престъпниците, начело на държавата, на безсрамния грабеж на века – КТБ, извършен от политици.

В прав текст твърди крадено от 30думи Николай Марков (на снимката), че държавата се управлява от престъпници и без притеснение назовава имена – на Борисов, Доган, Първанов.

Нещата са толкова страшни в детайлите. Николай Марков предвижда скорошни показни разстрели. Твърди страшни неща, при това казва, че е изрекъл само това, което може да се каже. Останалите 90% крадено от 30думи ги премълчава. На фона на изнесеното от него, премълчаното вероятно е още по-потресаващо.

Интервюто с Николай Марков по тв7 е качено в мрежата със заглавието „Това видео скоро ще бъде изтрито. Разстрели като финал на случая КТБ“. Нищо чудно точно така да стане.

Така че гледайте, докато може, защото информиранията крадено от 30думи е „въоръжен“.: https://www.youtube.com/watch?v=Au7ACxAwhb0

 

http://snaiper-bg.net/2015/04/bivsh-ofitser-ot-nso-upravlyavat-ni-presta-pnitsi-skoro-shte-ima-razstreli-video/

защищено INVITEXT