Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

Известният английски изследовател Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е – да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. За това пише списание „Езотерика и прогнози.“

В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е  изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от  технологично напреднала цивилизация и „монтирана“ на орбита около   Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

„Разбрах, че Луната не е това, за което се представя.  Тя  не е небесно тяло или природно явление, както винаги сме си мислили … Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова нещо може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. И това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие.

Такава „луна“ позволява  съществено да се влияе  върху планетата. В края на краищата  това как  Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества,  се е променил драстично. И тогава те поробили планетата …

Естествено, ние виждаме една твърда Луна  във видимата от нас реалност. Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в  информационната структура на нашия свят.

След като това се случва , на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез  различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии. Не случайно, много древни митове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва  краят на света, който  е съществувал преди това, а  човечеството е върнато до нивото на примитивните култури.

––––

Изкривяването във  вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено, и ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност …

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения, двама братя Вовани и Мпанку … Те са известни като водни братя. Тяхната кожа е била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва  на Земята по същия начин,    както е описано в други части на древния свят.

И анунаките, според шумерските таблички, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са  Енки и Енлил. И поне  един от тях – Енки – е известен  под друго име, което се отнася към  водата по същия начин, както и в легендите на зулусите.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку  откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили  жълтъка и, правейки я куха. След това  търкаляли   Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали  катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята  заплашили да отново да преместят  Луната и така да предизвикат нови разрушения , ако хората не правят това, което те казват. „

Според Айк  много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат  нейното енергийно поле и за да повишат  енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята, и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат.

В един момент Айк осъзнал съществуването на „Лунната матрица“ – радиочестотно излъчване,  идващо от Луната, което се е вклинило в диапазона,  възприеман   от хората, като така  изкривява представата им  за заобикалящата реалност. Те започнали  да възприемат реалността в много „тесен “ спектър.

Тази честота, идваща от Луната, и създаваща субреалност, която декодираме чрез сетивата си, както и манипулирането на човешката генетика,  са довели до факта, че вместо истинската реалност, човечеството възприема изкривена картина, която се нарича „Лунна матрица.“

Ние се намираме под  постоянното въздействие на тези честоти, които ни налага  тази фалшива „колективна реалност“, която ограничава възможностите ни и информационно ни отделя от заобикалящата Вселената. Тази  „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална  реалност много „геймъри.“

 И всичко това е елемент от  добре обмислен план, според  който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк казва, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на  „стадо“, каквото не сме били първоначално.

Тази  „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да  получаваме огромно количество информация от  Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на  виртуалната реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в „затвор“.

Тази матрица  ни е обкръжила с  вибрационна ограда, през която можем да минем само чрез осъзнаване, т.е. преход към вибрации, които са извън „стените“ на тази „Лунна матрица“ с достатъчно „тясна“ широчина на честотната лента.

Но нашето „стадно“ общество е построено посредством натрапените на  човечеството  пирамида на властта и лъжливи „идеали“ за да бъдем държани в тази тясна лента от  страх, омраза, алчност, похот, важност, гняв, тъга и т.н. Ако въпреки този външен натиск, човек се измъкне извън  стените на този вибрационен затвор, обхватът на възприятията му значително се „разширява“, а  съзнанието му сякаш се „събужда“, разкривайки  му  истинската картина на реалността.

Така именно Луната фундаментално  влияе върху възприятието, поведението и здравето на човека. Именно Лунната матрица потиска дейността на „третото око“, което преди появата и хората са използвали за да възприемат огромните области на действителността, много пъти превишаващи сегашния ни капацитет.

Важна роля за задържането на нашите възприятия в Лунната матрица играе и нашият рептилски мозък, който сме наследили чрез манипулирането на генетичния ни код от расата на рептилиите. Той е този, който ни кара да  правим импулсивни действия, за  които  често трябва да съжаляваме. Нищо чудно, че за такива моменти се казва, че човек е бил с помрачен мозък.

Не случайно магьосниците от древно Мексико са вярвали, че човек някога е бил съвършено същество, източник на невероятни прозрения и с висока степен на познания, но в крайна сметка той губи всичките си невероятни способности, превръщайки се бледо копие на тези перфектни същества.

И този процес на деградация на „вълшебните способности“ на човечеството продължава и до днес. В края на краищата задачата на  хибридните рептилски  династии е именно да направят нашето поведение  изцяло зависимо от мозъка на влечуго, окончателно  превръщайки се в тъпо и послушно „стадо“ – роби на рептилската раса.

Само преходът  към осъзнаването ще  ни позволи  да поемем  контрола над своите възприятия. Впрочем тези, на които им харесва да се радват на живота на нивото на глупави и послушни животни, могат да продължат да халюцинират във виртуалния свят на „Лунната матрица“. Свободата на избора е законно право на всеки човек.

 

 Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм