Рептилиите срещу човечеството

В началото на 90-те години на Запад излезе „тежкарската“ книга – „Най-голямата тайна“. Авторът и Дейвид Айк твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  крадено от 30думи последните няколко десетилетия, според Айк, „разумните гущери“ са близо до осъществяването на това.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една крадено от 30думи специфична група, която е все още активна във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен крадено от 30думи брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и  местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна  линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата крадено от 30думи тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и  днес, 4000 година по-късно, и се крадено от 30думи намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по крадено от 30думи време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко,  това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с  всяка от сега живеещите  кралски фамилии в крадено от 30думи Европа, е   поставен  на трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “ контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна, в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията крадено от 30думи на президентите  на Америка,  ще бъдете изумени. Всички президентски избори,  като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, крадено от 30думи и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!

Дали това е семейство  банкери в САЩ или всяко друго. крадено от 30думи Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки крадено от 30думи може да стане президент – просто не е вярна.

Ако се върнете  две поколения назад, според изследването, можем да  видим:

Прескот Буш е бил член на Обществоето на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е крадено от 30думи готвен от раждането му и възпитавана като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик на ООН и   неофициалният посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.

Джед Буш пък става губернатор крадено от 30думи на Флорида.

Според Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер  преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ крадено от 30думи момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в  университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст  Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

През май 1998 г. се запознах крадено от 30думи с 12 различни хора от различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват  едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред тях да  се превръщат  в рептилии, и след това отново в хората. Как да се обясни това?

Съществуват крадено от 30думи някои честотни полета, в които им е много по-трудно да запазят  човешката си  форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава хората виждат влечугите.

Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес – дама. Тя имала връзка с мъж, крадено от 30думи който  докато  правил секс променил своя  образ на  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока и? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.

В книгата на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това , че крадено от 30думи те са извънземна цивилизация, която превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици да се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел крадено от 30думи де ла Мадрид, президент на Мексико през 80-те години. Той и разказал за расата игуани и също се превърнал  в такава игуана.

А един млад човек ми се обади в офиса и каза, „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги крадено от 30думи гледам по телевизията?“ И си помислих: „Да, аз знам защо.“

Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептилии. Те искат да се създадат хаос в света, като са включили в  програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за крадено от 30думи електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.

Те планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за крадено от 30думи манипулиране на съзнанието, които се наричат  проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които сте искали  първоначално да приложите. Ако трябва да се приложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли крадено от 30думи такива признаци?

Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава, и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да остават в човешката си форма. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея,  да реализират свои  институции за контрол крадено от 30думи и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава  скорост, при която да удържат човешката си форма е просто невъзможно, каквото и да се  предприеме.

И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептилии. Те вече не могат да се скрият. крадено от 30думи Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа, и най-вече – да формират  световна  армия (? нещо да ви напомня) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за крадено от 30думи рептилиите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това е пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки, една кукла вътре в друга. Която и  крадено от 30думи организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите  на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден, без да знаят как това, което правят, е  свързва крадено от 30думи с труда на другите, и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част  на върха знае истината.

Така, малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак крадено от 30думи за рептилиите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

Интервюто на Айк  хвърля светлина върху много неща. И най-важното, в което е успял крадено от 30думи Айк – светът се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска  телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи  измежду помощниците крадено от 30думи на   нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  заловя чак  през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят казва: спасяват крадено от 30думи свой агент. Както се вижда от  снимките на този палач, на лицето му  е   ясно видима характерната за хората – рептилии, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме,  че предателят не е просто агент, а е  свързан крадено от 30думи със  защитниците си по родствена линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилиите“ крадено от 30думи са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са  станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилиите, които практически са превзели  планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст крадено от 30думи между бедни и богати.

(„Anonymous“: 0.1 % богаташи водят война срещу останалите 99.99 %,

Планетата Земя: Богатите забогатяват с 500 хиляди щатски долара в минута

Богаташите са неограничени в жестокостта си

Световното богатство все по-жестоко се контролира от богаташите )

Те разделят и владеят. Днес техни „представители“ са сред всички крадено от 30думи човешки раси, и въпреки хаоса в международните отношения, политиката е строго регулирана. Благодарение на умелото манипулиране чрез  религиозни, морални и политически доктрини, се „заместват“ всички справедливи искания и се насочва „справедливият“ гняв  накъдето трябва.

Например, през Средновековието е функционирал  план „езичество-ерес“ – „кръстоносен поход“, а  в наше време – „джихад- крадено от 30думи тероризъм“ – „антитерористични войни“.

Методите практически не са се променили. Такъв  „дуализъм-радикализъм“ помага на рептилиите да укрепват и разпространяват своята власт на планетата.

Световното господство, новия световен ред, всеобщо робство, властта на злото, властта на тъмнината, властта на смъртта и черната чума … Колко пъти през хилядолетията от устата на крадено от 30думи поети, пророци, учители, хората са чували за подобни  цели и стремежи?

За завладяване на света са  мечтали още атлантите. И макар в „Диалозите“ на Платон, „Тайната доктрина“ на Блаватска, „Атлантида“ на Донли, а също и Толкин,  да не се говори изрично за  „кралете – дракони“, то тенденцията е ясна: който крадено от 30думи може да „чете между редовете“,  лесно ще открие паралели с тезите  на Айк.

Убедително да опровергае Айк,  все още никой не е успял. Независимо от факта, че го критикуват злобно, много и често.

защищено INVITEXT