Рептилиите срещу човечеството

В началото на 90-те години на Запад излезе „тежкарската“ книга – „Най-голямата тайна“. Авторът и Дейвид Айк твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  последните няколко десетилетия, според Айк, крадено от 30думи „разумните гущери“ са близо до осъществяването на това.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все крадено от 30думи още активна във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн крадено от 30думи написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и  местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла крадено от 30думи тази семейна  линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, крадено от 30думи наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и  днес, 4000 година по-късно, и се намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават крадено от 30думи аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко,  това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е крадено от 30думи 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с  всяка от сега живеещите  кралски фамилии в Европа, е   поставен  на трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “ контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка крадено от 30думи страна, в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията на президентите  на Америка,  ще бъдете изумени. Всички президентски избори,  като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти крадено от 30думи преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на крадено от 30думи власт навсякъде – едно и също  племе!

Дали това е семейство  банкери в САЩ или всяко друго. Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина крадено от 30думи на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярна.

Ако се върнете  две поколения назад, според изследването, можем да  видим:

Прескот Буш е бил член на Обществоето на Черепа и кръстосаните кости в крадено от 30думи Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитавана като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик крадено от 30думи на ООН и   неофициалният посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.

Джед Буш пък става губернатор на Флорида.

Според Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на крадено от 30думи Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер  преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в  университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст  Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за крадено от 30думи щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

През май 1998 г. се запознах с 12 различни хора от различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват  едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред тях крадено от 30думи да  се превръщат  в рептилии, и след това отново в хората. Как да се обясни това?

Съществуват някои честотни полета, в които им е много по-трудно да запазят  човешката си  форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава хората крадено от 30думи виждат влечугите.

Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес – дама. Тя имала връзка с мъж, който  докато  правил секс променил своя  образ на  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока и? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.

В книгата крадено от 30думи на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това , че те са извънземна цивилизация, която превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици да крадено от 30думи се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел де ла Мадрид, президент на Мексико през 80-те години. Той и разказал за расата игуани и също се превърнал  в такава игуана.

А един млад човек ми се обади в офиса и каза, крадено от 30думи „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги гледам по телевизията?“ И си помислих: „Да, аз знам защо.“

Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептилии. Те искат да се създадат хаос в света, като са включили в  крадено от 30думи програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.

Те планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се крадено от 30думи наричат  проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които сте искали  първоначално да приложите. Ако трябва да се приложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?

Въпросът е и крадено от 30думи в това, че вибрацията на планетата се повишава, и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да остават в човешката си форма. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея,  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на крадено от 30думи хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава  скорост, при която да удържат човешката си форма е просто невъзможно, каквото и да се  предприеме.

И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептилии. Те вече не могат да се скрият. Но докато настъпи това време, крадено от 30думи те трябва да свършат много работа, и най-вече – да формират  световна  армия (? нещо да ви напомня) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за рептилиите е нормално всеки разумен крадено от 30думи човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това е пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки, една кукла вътре в друга. Която и  организация да разгледате, вие ще крадено от 30думи видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите  на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден, без да знаят как това, което правят, е  свързва с труда на другите, и крадено от 30думи прераства в нещо по-зловещо. Само малка част  на върха знае истината.

Така, малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак за рептилиите … Трудно е, крадено от 30думи разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

Интервюто на Айк  хвърля светлина върху много неща. И най-важното, в което е успял Айк – светът се замисли. крадено от 30думи Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска  телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи  измежду помощниците на   нацистите, „загубили се“ в крадено от 30думи родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  заловя чак  през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят казва: спасяват свой агент. Както се вижда крадено от 30думи от  снимките на този палач, на лицето му  е   ясно видима характерната за хората – рептилии, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме,  че предателят не е просто агент, а е  свързан със  защитниците си по родствена крадено от 30думи линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилиите“ са се установили в „безопасни“ крадено от 30думи страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са  станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилиите, които практически са превзели  планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.

(„Anonymous“: крадено от 30думи 0.1 % богаташи водят война срещу останалите 99.99 %,

Планетата Земя: Богатите забогатяват с 500 хиляди щатски долара в минута

Богаташите са неограничени в жестокостта си

Световното богатство все по-жестоко се контролира от богаташите )

Те разделят и владеят. Днес техни „представители“ са сред всички човешки раси, и въпреки хаоса крадено от 30думи в международните отношения, политиката е строго регулирана. Благодарение на умелото манипулиране чрез  религиозни, морални и политически доктрини, се „заместват“ всички справедливи искания и се насочва „справедливият“ гняв  накъдето трябва.

Например, през Средновековието е функционирал  план „езичество-ерес“ – „кръстоносен поход“, а  в наше време – „джихад- тероризъм“ – „антитерористични войни“.

Методите крадено от 30думи практически не са се променили. Такъв  „дуализъм-радикализъм“ помага на рептилиите да укрепват и разпространяват своята власт на планетата.

Световното господство, новия световен ред, всеобщо робство, властта на злото, властта на тъмнината, властта на смъртта и черната чума … Колко пъти през хилядолетията от устата на поети, пророци, учители, хората са крадено от 30думи чували за подобни  цели и стремежи?

За завладяване на света са  мечтали още атлантите. И макар в „Диалозите“ на Платон, „Тайната доктрина“ на Блаватска, „Атлантида“ на Донли, а също и Толкин,  да не се говори изрично за  „кралете – дракони“, то тенденцията е ясна: който може да „чете между редовете“,  крадено от 30думи лесно ще открие паралели с тезите  на Айк.

Убедително да опровергае Айк,  все още никой не е успял. Независимо от факта, че го критикуват злобно, много и често.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT