Рептилиите срещу човечеството

В началото на 90-те години на Запад излезе „тежкарската“ книга – „Най-голямата тайна“. Авторът и Дейвид Айк твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  последните няколко десетилетия, според Айк, крадено от 30думи „разумните гущери“ са близо до осъществяването на това.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все крадено от 30думи още активна във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, крадено от 30думи които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и  местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна  линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а крадено от 30думи след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и  днес, 4000 година по-късно, и се намира в Англия, който, по крадено от 30думи мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, крадено от 30думи или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко,  това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с  всяка от сега живеещите  кралски фамилии в Европа, е   поставен  на крадено от 30думи трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “ контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна, в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията на президентите  на Америка,  ще крадено от 30думи бъдете изумени. Всички президентски избори,  като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията крадено от 30думи на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!

Дали това е семейство  банкери в САЩ или всяко друго. Да кажем, че Джордж Буш крадено от 30думи и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки може да стане президент – крадено от 30думи просто не е вярна.

Ако се върнете  две поколения назад, според изследването, можем да  видим:

Прескот Буш е бил член на Обществоето на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и крадено от 30думи възпитавана като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик на ООН и   неофициалният посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.

Джед Буш пък става губернатор на Флорида.

Според Книгата на крадено от 30думи Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер  преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ крадено от 30думи получава стипендия Рода в  университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст  Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

През май 1998 г. се запознах с 12 различни хора от крадено от 30думи различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват  едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред тях да  се превръщат  в рептилии, и след това отново в хората. Как да се обясни това?

Съществуват някои честотни полета, в които крадено от 30думи им е много по-трудно да запазят  човешката си  форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава хората виждат влечугите.

Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес – дама. Тя имала връзка с мъж, който  докато  правил секс променил крадено от 30думи своя  образ на  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока и? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.

В книгата на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това , че те са извънземна цивилизация, която крадено от 30думи превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици да се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел де ла Мадрид, президент на крадено от 30думи Мексико през 80-те години. Той и разказал за расата игуани и също се превърнал  в такава игуана.

А един млад човек ми се обади в офиса и каза, „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги гледам по телевизията?“ И си крадено от 30думи помислих: „Да, аз знам защо.“

Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептилии. Те искат да се създадат хаос в света, като са включили в  програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за електронно банкиране, липса на пари крадено от 30думи в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.

Те планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се наричат  проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това крадено от 30думи предлагате решения, които сте искали  първоначално да приложите. Ако трябва да се приложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?

Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава, и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да крадено от 30думи остават в човешката си форма. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея,  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава  скорост, при която да удържат човешката си форма е просто невъзможно, каквото крадено от 30думи и да се  предприеме.

И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептилии. Те вече не могат да се скрият. Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа, и най-вече – да формират  световна  армия (? нещо да ви напомня) и да промиват мозъците крадено от 30думи на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за рептилиите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно крадено от 30думи доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това е пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки, една кукла вътре в друга. Която и  организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите  на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава крадено от 30думи организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден, без да знаят как това, което правят, е  свързва с труда на другите, и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част  на върха знае истината.

Така, малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение крадено от 30думи на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак за рептилиите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем крадено от 30думи ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

Интервюто на Айк  хвърля светлина върху много неща. И най-важното, в което е успял Айк – светът се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  крадено от 30думи „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска  телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи  измежду помощниците на   нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  крадено от 30думи заловя чак  през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят казва: спасяват свой агент. Както се вижда от  снимките на този палач, на лицето му  е   ясно видима характерната за хората – рептилии, според класификацията на Айк, сянка –  крадено от 30думи абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме,  че предателят не е просто агент, а е  свързан със  защитниците си по родствена линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се крадено от 30думи преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилиите“ са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави крадено от 30думи са  станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилиите, които практически са превзели  планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.

(„Anonymous“: 0.1 % богаташи водят война срещу останалите 99.99 %,

Планетата Земя: Богатите забогатяват с 500 хиляди щатски долара в минута

Богаташите са крадено от 30думи неограничени в жестокостта си

Световното богатство все по-жестоко се контролира от богаташите )

Те разделят и владеят. Днес техни „представители“ са сред всички човешки раси, и въпреки хаоса в международните отношения, политиката е строго регулирана. Благодарение на умелото манипулиране чрез  религиозни, морални и политически доктрини, се „заместват“ всички справедливи искания крадено от 30думи и се насочва „справедливият“ гняв  накъдето трябва.

Например, през Средновековието е функционирал  план „езичество-ерес“ – „кръстоносен поход“, а  в наше време – „джихад- тероризъм“ – „антитерористични войни“.

Методите практически не са се променили. Такъв  „дуализъм-радикализъм“ помага на рептилиите да укрепват и разпространяват своята власт на планетата.

Световното господство, новия световен крадено от 30думи ред, всеобщо робство, властта на злото, властта на тъмнината, властта на смъртта и черната чума … Колко пъти през хилядолетията от устата на поети, пророци, учители, хората са чували за подобни  цели и стремежи?

За завладяване на света са  мечтали още атлантите. И макар в „Диалозите“ на Платон, „Тайната доктрина“ крадено от 30думи на Блаватска, „Атлантида“ на Донли, а също и Толкин,  да не се говори изрично за  „кралете – дракони“, то тенденцията е ясна: който може да „чете между редовете“,  лесно ще открие паралели с тезите  на Айк.

Убедително да опровергае Айк,  все още никой не е успял. Независимо от факта, че крадено от 30думи го критикуват злобно, много и често.

защищено INVITEXT